- Gerrard snart tilbake for fullt

Rafael Benitez summerer opp situasjonen for det halve dusinet med førstelagsspillere som er på Melwood og får behandling. Håper Benayoun og Riera kan være klare om tre uker.

Liverpools medisinske apparat vil ikke få rolige dager til tross for at en rekke av klubbens spillere har reist av gårde på oppdrag for sine landslag. Fortsatt er skadelisten til de røde lang, og av de etablerte førstelagsspillerne er nå Yossi Benayoun, Albert Riera, Daniel Agger, Glen Johnson, Fernando Torres og Steven Gerrard til daglig behandling av fysioterapeutene.

Til liverpoolfc.tv sier manager Rafael Benitez at man håper at alle de nevnte spillerne kan friskmeldes i løpet av denne måneden.

- Både Yossi Benayoun og Albert Riera har muskulære problemer og vil være ute i tre eller fire uker. Det avhenger av hver spiller, men for Riera er dette andre gangen med den samme skade, forklarer Rafa og antyder vel at han nok tror Yossi kan bli først aktuell igjen.

- Vi får vente å se hvordan deres fremgang blir, men forhåpentligvis kan de bli tilgjengelige i løpet av tre uker.

- Vi er skuffet fordi det er for mange ting vi ikke kan gjøre noe med for øyeblikket. Begge spillerne er i tillegg flankespillere, og det at de begge er ute samtidig er dårlige nyheter for oss.

- Daniel Agger følte noe i ryggen etter kampen mot Birmingham og reiste ikke til Danmark etter at vi hadde snakket med deres lege og manager. Jeg tror han kan være tilbake i trening i løpet av noen få dager.

- Glen Johnson var en merkelig situasjon siden han fullførte kampen på mandag og reiste så til London for å være med England. Han følte noe i sin hamstring og reiste tilbake til oss for å gjennomgå en scan. Forhåpentligvis er det ikke for alvorlig og kan være klar igjen i løpet av en uke.

- Med Fernando Torres snakker vi om to eller tre uker med behandling og arbeid sammen med fysioterapeutene. Jeg snakket med ham i dag tidlig og han gjør det bra. Forhåpentligvis kan han løpe om noen få dager og vi får seg hvordan det utvikler seg.

- Det var godt å ha Steven Gerrard tilbake på mandag kveld. Han føler seg greit og bør kunne trene for fullt med de andre spillerne vi har her om noen dager.

- Det hender et slikt internasjonalt opphold kommer på et dårlig tidspunkt, da du ikke liker å se at dine spillere skal fly verden rundt, men denne gangen gir det oss sjansen til å få spillere klare igjen.