- Gerrard spiller kun om han er skadefri

Juande Ramos tror ikke at Rafael Benitez kommer til å benytte Steven Gerrard uten at han er 100% sikker på at midtbanespilleren er helt skadefri. Arjen Robben skyver hevntankene fra seg.

Real Madrid-manager Juande Ramos tror hans spillere har nervene under kontroll før morgendagens storkamp mot Liverpool på Santiago Bernabeu.

- Det blir en tøff kamp, og vi må jobbe hardt for å slå ut Liverpool. Det er ikke tvil om at kamper som dette appellerer til supporterne, og våre fans vil støtte oss på Bernabeu. Vi trenger fansen på vår side på stillingen 0-0 mer enn når vi leder 3-0. Jeg vet de vil stå bak oss gjennom hele kampen, uttalte Ramos på sin pressekonferanse i dag.

Ramos ønsket ikke å kommentere Alex Fergusons påstander om at Real Madrid ikke har sjanse til å vinne årets Champions Leauge.

- Jeg vil snakke om mitt lag og kampen, og ikke om hva andre sier. Jeg er ingen kontroversiell trener, så jeg vil ikke begi meg ut på noen ordkrig.

- Liverpool har veldig gode spillere, men det er som enhet at de er farligst. Dersom Steven Gerrard spiller, er han skadefri. Jeg ville ikke ha benyttet en skadet spiller, og det tror jeg heller ikke at Rafael Benitez kommer til å gjøre. Gerrard er en viktig spiller for Liverpool, uttalte Ramos.

- Men for meg handler det kun om å få det beste ut av mitt eget lag. Jeg ønsker ikke å snakke så mye om Liverpool, da jeg ikke vet hvordan de kommer til å spille eller hvem de kommer til å benytte. Vi ønsker å gjøre det så bra som mulig, og det eneste jeg vet sikkert om dem er at de stiller med 11 spillere, avsluttet han.

Robben benekter hevntanker
Madrid-klubbens flankespiller, Arjen Robben, benekter overfor uefa.com at han tenker mest på revansje før morgendagens kamp. Robben tapte som kjent to semifinaler i Champions Leauge for Liverpool mens han var i Chelsea.

- Det er vanskelig å akseptere at du blir slått ut når du er så nær en Champions League-finale. Men man må bare prøve å lære fra erfaringen og vinne turneringen neste gang muligheten byr seg. Jeg har også vunnet ting i min karriere, og du opplever både glade og triste øyeblikk som fotballspiller. Jeg ser bare frem til kampen, siteres nederlenderen.