- Gerrard vet han må bli bedre

Rafael Benitez forklarer den dårlige formen til Steven Gerrard med at kapteinen har hatt skadeproblemer og ikke fått trene med laget. Dossena linket til Atletico.

Bedre fysikk for Stevie G
- Han vet at han må bli bedre, men det i seg selv er positivt for meg siden det viser at han forstår at han er en viktig spiller for oss, sier Rafa om en Steven Gerrard som har hatt en skuffende første halvdel av 2009/10.

- Han var inne i en bedre periode, vi analyserte på data og det var det ingen tvil om. I siste kampen (mot Portsmouth) var han ikke på samme nivå, men det er slikt som kan skje og han vet at han er i ferd med å bli bedre fysisk og at dette er det viktigste for hans selvtillit.

- Vi har hatt mange samtaler, ikke bare med Stevie, men med mange spillere. De ønsker å bli bedre og noen ganger kan det bli et problem fordi at de prøver for hardt og det gjør det igjen vanskeligere.

- Hvis du analyserer vårt lag, så snakker folk alltid om Gerrard og Torres, fortsetter Benitez til The Times. - De er veldig viktige for oss og ville vært det for hvilket som helst lag. De er nødt til å være gode da det betyr at resten av laget vil være bedre, og hvis de ikke spiller på sitt beste nivå kan det påvirke laget.

- Steven er en veldig god spiller og fordi fansen har sett ham spille så bra forventer de at han skal fortsette å spille på det nivået, men det er ikke så lett når du ikke trener sammen med laget. Hvis han ikke hadde hatt disse problemene, er jeg sikker på at han ville ha vært bedre.


Interesse for venstreback
Ifølge Daily Mirror skal Atletico Madrid ha kommet med en henvendelse til Liverpool angående Andrea Dossena. Det er ventet at Rafa Benitez er klar til å selge Dossena, heller enn å la ham gå på lån, for å styrke et mulig transferbudsjett i januar. Avisen påstår at spanjolene i utgangspunktet bare skal være villig til å betale £2M for backen som Liverpool hentet inn for £7M for halvannet år siden.