- Glad for tittelkamp

Alvaro Arbeloa gleder seg over en sesong hvor Liverpool er med og kjemper om ligatittelen helt inn til siste uke av sesongen. Liverpool håper på skadefri tropp mot West Bromwich.

Manchester United behøver fire poeng på kampene mot Wigan og Arsenal denne uka for å kunne feire gull i Premier League. Det betyr at Liverpool i verste fall er ute av tittelkampen åtte dager før ligasesongen avsluttes. Uansett hva som måtte skje videre i innspurten har de røde aldri vært nærmere førsteplassen siden sist man vant i 1990.

Alvaro Arbeloa nekter å gi opp håpet om ligatriumf, og gleder seg samtidig over en god sesong hvor man har greid å være med i toppsjiktet hele veien.

- Vi er fornøyd med å være med å kjempe om Premier League tittelen, sier spanjolen til Liverpool Echo.

- Vi vet at vi i de siste sesongene har vært ute av tetkampen på dette stadiet av sesongen, slik at det er viktig for laget at vi nå fortsatt er involvert.

- Når du er i en klubb som Liverpool er det viktigste å vinne titler og det er viktig for oss å være med å kjempe.

- Vi har bevist at vi er et lag som er vanskelig å slå. Vi har spilt virkelig bra denne sesongen og vi har slått både Manchester United og Chelsea to ganger i ligaen.

- Jeg tror det fortsatt er en mulighet for oss til å vinne ligaen, selv om det ser vanskelig ut. Du vet aldri hva som kan skje i fotball.

Førstelagstroppen er i dag tilbake i trening på Melwood og Rafael Benitez håper at Xabi Alonso vil riste av seg sin ankelskade i tide til søndagens kamp mot West Bromwich.