- Glad og beæret

Fernando Torres og Steven Gerrard var stolte etter å ha kommet med på årets verdenslag, og det til tross for at man ikke vant noen titler.

Liverpool var godt representert da "Årets Lag" ble presentert av FIFA, og hvor man i Fernando Torres og Steven Gerrard hadde med to av de fem spillerne som til daglig spiller i Premier League.

Fernando sier i dag at han har som mål om komme flere ganger med på dette laget, mens Steven understreker at det er noe spesielt å bli valgt ut av sine kollegaer.

- Det er virkelig en kilde til glede og tilfredsstillelse, samtidig som det er et privilegium å være med i en slik ellever, sier Fernando Torres.

- Alle vi spillere prøver å nå toppen og å oppnå våre mål, og det at du mottar en slik anerkjennelse av andre profesjonelle spillere fyller deg med stolthet.

- Jeg ønsker å kjempe videre for å sørge for at jeg kan gjenta dette.

- I tillegg, har jeg i dette året greid det uten å være med å vinne en tittel. Det jeg mener, er at kollektivt har vi ikke hatt den rette flaksen, men på et personlig plan er balansen riktig og jeg gjør jobben min godt.

- Jeg føler det virkelig flatterende og er beæret, istemte Steven Gerrard. - Det er virkelig spesielt å bli stemt fram av dine kollegaer.