- Glen fikk vist seg frem

Rafael Benitez mener at Glen Johnson fikk vist hvorfor Liverpool kjøpte ham i kveldens 4-0 seier over Stoke. Høyrebacken gjorde ett mål selv, og skapte en haug med sjanser mot pottemakerne.

- Vi var på utkikk etter en spiller med offensive kvaliteter. Glen skapte mange sjanser, og var en trussel for Stoke. Han gjorde også ett mål. Vår tanke var å forbedre oss gjennom å hente inn mer kvalitet på flankene. Dette var nettopp hva Glen bidro med i kveld.

- Den første scoringen var viktig, og den andre utgjorde en stor forskjell. Stoke måtte da gå framover, og vi fikk mer rom. Vi var tålmodige, spilte ballen bra og tok vare på sjansene våre.

Benítez tok seg også tid til å skryte av Lucas Leiva, som spilte en meget god kamp på Liverpools midtbane i kveld.

- Lucas er en voksen spiller, men er fremdeles ung. Jeg tror alle i dag, inkludert TV-ekspertene, kunne se at han er en veldig god spiller. Han er en god gutt, en god profesjonell, og en meget god spiller.

På grunn av Martin Skrtels kjeveskade måtte Daniel Ayala steppe inn og gjøre sin debut fra start i ligaen i kveld. Rafa tror at de nitti minuttene mot Stoke var bra for spillerens utvikling.

- Ayala er ung, og dette var mer eller mindre hans første offisielle kamp. Han var litt nervøs, men det gikk veldig bra. Han må jobbe videre, få seg noen flere kamper og mer rutine.

Rafa dro av en spøk da han ble spurt om hodeskaden til Fernando Torres. Etter at de røde pådro seg hodeskader på både Carragher og Skrtel i forrige kamp, var det Torres sin tur til å sy da han skallet i Shawcross i kveld.

- Vi topper tabellen med 23 sting nå. Carra, Torres og Skrtel. Jeg har ikke sjekket hvor mange sting det ble på Torres, men jeg kan garantere at det er rundt 10 stykker, avsluttet Rafa.