- Grunn til å ha troen i 2009

Rafael Benitez ønsker godt nytt år til alle røde omkring i verden, foran et 2009 hvor han ikke ønsker å skyte forventningene i været, men hvor han likevel slår fast at Liverpool er på rett vei.

Rafa takker alle for støtten i 2008, spesielt etter lykkeønskningene han har fått etter sitt nylige sykehusopphold, og ønsker alle et 2009 med suksess.

For røde supportere vil suksess i 2009 først og fremst handle om å endelig vinne Premier League igjen, men Benitez velger å være forsiktig optimistisk før et år som innledes med at hans lag ligger øverst på tabellen.

"Det at vi går inn i det nye året på toppen av Barclay Premier League er en passende belønning for det harde arbeidet som spillerne og staben har gjort så langt denne sesongen.

Det er godt for selvtilliten til spillerne og supporterne at vi ligger øverst, men det er ennå lenge igjen og du vil ikke høre noen i Liverpool snakke om å vinne tittelen.

Vi har hatt en god første halvdel av sesongen, men det er også alt. Hvis vi kan gjøre tilsvarende gjennom resten av fotballåret har vi en sjanse, men det er mange kamper som gjenstår og mange poeng å spille om, før vi kan begynne å snakke om hva denne sesongen vil ende med.

Vi har hatt noen skuffende resultater denne sesongen, spesielt på Anfield, men vi har også vist at vi kan kjempe mot og slå de beste lagene. Det er derfor all grunn til å ha troen når vi ser fram mot 2009.

Kvaliteten i troppen er bedre enn for tolv måneder siden, de nye spillerne har alle bidratt og derfor mener jeg at vi kan fortsette vår fremgang og at laget er på rett vei.

I tillegg til en god start i ligaen har vi kvalifisert oss for 1/8 finalene i Champions League, etter å ha kommet foran Atletico Madrid og vunnet vår gruppe. Vi ser nå fram til at vi i februar igjen skal reise til Madrid, men denne gangen til Bernabeu for å møte Real.

Et nytt år bringer alltid med seg nye håp og ambisjoner, og drømmene om et suksessfylt år deles av hele staben på Anfield og Melwood. Jeg kan aldri garantere at vi skal vinne sølvtøy, men jeg kan love at vi vil arbeide så hardt som mulig for at våre felles ambisjoner som bli virkelighet."