- Har holdt momentumet oppe

Kuyt tror laget har mye selvtillit foran en viktig uke. De røde kan være tilbake i tittelkampen med seier over Fulham. Kuyt støtter Aquilani. Barcelona får ikke skylden for Mascheranos formsvikt.

Dirk Kuyt har tro på at Liverpool er klar for en viktig uke som kan sende dem tilbake i tittelkampen. De røde har riktignok tapt fem av de seneste seks kampene uansett turnering, men Kuyt mener forestillingen på Emirates Stadium var såpass oppmuntrende at laget har fortsatt den fine formutviklingen etter seieren over Manchester United.
- Carling Cup gir alltid en sjanse til spillere som ikke har spilt så mye i Premier League, men vi ønsket å holde momentumet gående, sier Kuyt til Liverpool Daily Post.

- Selv om vi ikke vant, tror jeg vi klarte det mot Arsenal.

- Vi kan reise til Fulham med mye selvtillit fordi alle vet at kommende uke vil bli en stor uke for oss. Noen veldig store kamper venter. Hvis vi kan beseire Fulham, kan vi være tilbake i tittelkampen.

- Vi har tro på at vi kan vinne de neste par kampene, vi kan få til en fin kamprekke og du vet aldri hva som kan skje.

Rafael Benítez gjorde hele ni endringer i lagoppstillingen mot Arsenal.
- Det er viktig at spillerne som kom inn mot Arsenal tar med seg selvtilliten fra opptreden sin. Vi snakket om dette i garderoben etter United-kampen, fortsetter Kuyt.

- Vi beseiret United, ikke på grunn av de elleve som startet, men på grunn av hele troppen. Spillerne som ikke har spilt de seneste par kampene, tok det med seg fra United-kampen, og det hjalp oss.

- Det er veldig viktig at de har den selvtilliten fordi vi trenger hele spillerstallen. Det er mange kamper som venter denne sesongen.

Dirk Kuyt ønsker ikke at Alberto Aquilani blir sammenlignet med Xabi Alonso. Aquilani må vise sine egne kvaliteter. Lagkameratene kommer til å støtte og hjelpe midtbanespilleren til å finne seg til rette.

- Alberto må vise sitt talent for seg selv. Alle vet at han er en kvalitetspiller. Arsene Wenger sa i kampprogrammet at han er en talentfull spiller, men det er opp til Alberto å vise det i Premier League.

- Det eneste jeg kan si er at han er desperat etter å spille. Han ønsker å vise engelsk fotball hvor god han er.

- Vi forsøker å gi ham så mye støtte som vi kan. Forhåpentligvis får vi se mye til ham denne sesongen.

- Hver spiller som kommer til Liverpool har sin egen personlighet. Han er ikke en ny Xabi Alonso. Han må vise sine kvaliteter selv, og vi skal støtte ham og hjelpe ham.

Mascherano skylder ikke på Barcelona for formsvikt
Javier Mascherano hadde en svak innledning på sesongen, men argentineren avviser at Barcelonas interesse ikke har påvirket formen hans.
- Alle vet at Barcelona var interessert i meg, men det tilhører fortiden. Liverpool sa nei, og det er slutten på det. Noen vil kanskje si at jeg ikke har spilt bra fordi Barcelona forsøkte å kjøpe meg.

- Jeg er enig i at jeg ikke spilt på mitt beste, men det er ikke grunnen. Jeg har bare ikke begynt sesongen bra.