- Har ikke råd til tap mot Wigan

Jubilanten Fabio Aurelio håper at Liverpool nå endelig kan komme i gang å vinne kamper, og at han selv fortsatt kan være skadefri framover.

Fabio spilte sin kamp nr.100 for Liverpool mot Arsenal, men har trolig mistet omtrent like kamper som følge av skader. Nå håper brasilianeren at lykken kan snu seg, både for ham og laget som sliter med dårlige resultater.

- Jeg vet ikke hvorfor det var forskjell på hvordan vi spilte før og etter pause mot Arsenal, sier Aurelio til Liverpools hjemmeside.

- I første omgang førte vi kampen og var farligere i deres straffefelt, men det greide vi ikke i andre omgang. Det ble for mange lange baller og vi kunne ikke vinne så mange andreballer som vi gjorde før pause.

- Kanskje snudde kampen da de scoret to raske mål. Vi prøve å komme inn i kampen igjen, men greide ikke å styre spillet og skape sjanser.

- Selvmålet var uheldig for oss og Glen, og jeg synes vi skulle hatt et klart straffespark. Det kunne ha utgjort forskjellen.

- Det sier seg selv at det nå er veldig viktig å vinne på onsdag. Vi er fem poeng fra fjerdeplassen og vi spiller på hjemmebane.

- Vi misbrukte en mulighet mot Arsenal, selv om vi spilte mot et godt lag, og vi har ikke råd til å tape neste kamp.

- Den nåværende situasjonen er ikke bra for oss, men vi vet at det bare er oss selv som kan snu dette. Den eneste måten å gjøre det på er å være bedre i neste kamp. Vi må bygge opp selvtilliten og det må skje gjennom resultater.

- Jeg er veldig stolt, sier 30-åringen over å ha passert et tresifret antall kamper for Liverpool FC. - Hvis jeg også teller alle kampene jeg har mistet som følge av skader, tror jeg det vil dreie seg om ca 25 hver sesong.

- Jeg håper jeg kan komme tilbake på det nivået jeg var forrige sesong og at det ikke blir flere problemer.