- Hjalp et godt Liverpool

Martin O'Neill innrømmet at hans Aston Villa hadde blitt grundig slått på Anfield, men mente at man samtidig hadde forært Liverpool flere mål.

- Vi ble grundig slått. Liverpool spilte svært bra og vi hjalp utvilsomt selv til vår undergang med noen av de målene vi slapp inn, summerte manager Martin O'Neill opp overfor Birmingham Post etter 5-0 tap mot de helrøde.

- Vi lå under med 1-0 og hadde to store sjanser og deres keeper gjorde en utrolig redning fra John Carew, men deres andre mål blåste luften ut av oss.

- Liverpool spiller meget bra for øyeblikket, de har et godt lag. Jeg tror ikke de behøvde hjelp fra oss til å produsere et mål eller to, men det er ingen tvil om at vi bidro.

- Vi spilte svakt og det kan vi ikke komme vekk fra.

O'Neill mente det var strengt å utvise Brad Friedel da dommeren vurderte at den tidligere Liverpool-keeperen felte Fernando Torres som sistemann, men hadde få innvendinger mot det første straffesparket etter at Rio-Coker hadde felt Riera.

- Jeg har sett utvisningen en gang til fra en bedre vinkel og jeg tror ikke Brad har prøvd å stoppe ham. Tvert om, da Torres berører ballen foran Brad forstår han at han ikke vil nå den og gjør seg heller mindre. Angående den første straffen, så vil jeg anta at i dagens fotball må du sørge for å komme på ballen inne i straffefeltet hvis du skal takle. Det er vanskelig å si, men i det øyeblikket Nigel Rio-Coker kommer inn og han går ned, da vet du at det kommer til å bli straffe.