- Hovedsaken var tre poeng

Benítez mente hovedsaken var å ta tre poeng. Fornøyd med to mål, null baklengs og flere sjanser. Historisk Gerrard-scoring. Grei kamp av Aquilani. Lucas spilte med en mindre skade.

Steven Gerrard nettet sitt 75.ligamål i dette decenniet og ble dermed klubbens toppscorer på 2000-tallet, én scoring foran Michael Owen.
- Det var veldig viktig for oss og for ham. Hvis han kan score mål igjen, vil han få mer selvtillit. Det vil være veldig bra for laget, sa Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

2-0-seieren mot Wolverhampton gir Liverpool et løft før Aston Villa-kampen på Villa Park tirsdag 29.desember.
- Vi måtte vinne, og vi vant. Vi holdt buret rent, scoret to mål og skapte sjanser. Vi må vise fremskritt nå.

- Hovedsaken var å ta tre poeng, og nå må vi være klare. Supporterne kan nyte det i tre eller fire dager, og vi kan se om vi kan beseire Aston Villa. Da vil vi være nærmere.

- I 2.omgang begynte vi bra, presset og fikk noen hjørnespark. Vi gjorde de rette tingene, spesielt i begynnelsen av 2.omgang.

- Vi vet at det er et langt løp, men vi må begynne å vinne kamper etter hverandre. Vi vant i dag. Forhåpentligvis kan vi vinne den neste. Da vil det bli lett å holde selvtilliten oppe.

Alberto Aquilani spilte sin første Premier League-kamp fra start, og kom godkjent fra kampen. Italieneren ble sliten. Benitez valgte å ta ham av banen ti minutter før slutt.

- Aquilani klarte seg ok. Han forsøkte å være involvert, prøvde å få ballen og spille den. Kampformen er noe som vil forbedre seg med kamper. Premier League er også vanskelig, så han vil finne seg til rette litt etter litt.

Italieneren vil sannysnligis få mer spilletid i Javier Mascherano skade-/karantenefravær. Liverpoolfc.tv avslører at Lucas Leiva spilte til tross for en liten skade.
- Vi hadde noen problemer før kampen. Vi får se fordi noen av dem var litt slitne. Vi har tre dager. Noen ganger er det nok. Når spillere er slitne, må man håndtere det forsiktig.

- Mascherano er ikke tilgjengelig på tre eller fire kamper, så kanskje Aquilani vil få mer spilletid.