- Hver kamp er som en cupfinale

Lucas Leiva mener at Liverpool må gå til hver eneste kamp med samme innstilling som om det var en cupfinale, i et forsøk på å spille seg inn blant de fire øverste på tabellen igjen.

Liverpool møter som kjent Portsmouth på Fratton Park i morgen, vel vitende om at kampen om plassene i neste års Champions League er mer åpen enn noen gang før. De røde ligger på sjetteplass på tabellen, fem poeng bak den viktige fjerdeplassen.

- Vi fikk smake seierens sødme igjen mot Wigan i midtuken, noe som var veldig viktig etter tapet for Arsenal. Det var en viktig seier for oss, da vi selvsagt ønsker å spille oss inn blant de fire beste. Vi må kjempe for hvert eneste poeng, og hver enste kamp som gjenstår ut sesongen blir som en cupfinale for oss, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Vi jobber virkelig hardt, og forhåpentligvis vil resultatene bli bedre i andre halvdel av sesongen. Vi får ta en kamp om gangen, og forsøke å vinne noen kamper på rad. Det vil gi oss mye selvtillit, og jeg tror vi skal klare å komme blant de fire beste, legger han til.

Lucas forventer imidlertid at Avram Grants mannskap vil yte de røde hard motstand på Fratton Park i morgen.

- Vi vet at våre supportere alltid vil støtte oss, og det er viktig at vi henter hjem tre poeng for dem i morgen. Jeg har aldri spilt på Fratton Park tidligere, og jeg ser frem til det. Portsmouth spilte virkelig bra mot Chelsea onsdag kveld, og de tapte bare 2-1, så vi vet det blir en vanskelig kamp.

- Portsmouth kjemper for å overleve i divisjonen, men vi må beholde vinnermentaliteten og jobbe hardt for å ta de tre poengene. Vi vil forsøke å være kompakte og sterke, ikke minst mentalt, for vi må forsøke å spille på oss selvtillit og holde koken, avslutter brasilianeren.