- Ikke skyld på sonemarkering

Pepe Reina mener at Liverpool må bli bedre på defensive dødballer. Forventer vanskelig kamp mot Blackburn. Gamleklubben får ingen hjelp fra Warnock. Lampard ikke sikker på avansement.

Pepe Reina er meget skuffet over måten Liverpool slapp inn baklengsmålene mot Chelsea. Keeperen mener at det blir feil å skylde på at de røde benytter sonemarkering på defensive dødballer. De må heller jobbe med hvordan spillerne utfører arbeidet.
- Du er alltid skuffet når du slipper inn mål, spesielt fra dødballer. Det er noe vi må arbeide med, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Det er alltid det samme når du slipper inn mål fra frispark. Folk begynner å snakke om mannsmarkering og sone. Men vi har gjort dette i fem år. Selv om jeg ikke har statikken, vet jeg at vi er et av lagene som slipper inn færrest fra dødball.

Liverpools neste motstander er Blackburn på lørdag. Lancashire-klubben har hatt spillefri i midtuken, og kommer uthvilt til avspark klokken 13.45.
- Det er en annen turnering. Vi er godt med i tittelkampen. Det er en viktig kamp.  Det er aldri enkelt med tidlig avspark mot et uthvilt lag, så vi må være forberedt.

- Det er vår jobb å være klare. Uansett når vi taper, så må vi være på plass neste dag og glemme det som har skjedd. Vi må se fremover og bli bedre.

- Vi må nå bevise overfor oss selv og fansen at vi fremdeles er med i ligaen.

Warnock gir ingen håndsrekning til gamleklubben
Stephen Warnock ble solgt til Blackburn for £1,5M i januar 2007. 27-åringen ønsker at de røde har suksess på banen. Likevel bryr han seg fint lite om at gamleklubben kjemper med Manchester United om ligagullet når Rovers gjester Anfield.
- Min Liverpool-forbindelse tilhører fortiden. Jeg nyter bare fotballen min i Blackburn, sier Warnock ifølge skyspots.com.

- Jeg vil ikke tenke på at det er mot Liverpool på lørdag. Det er bare som en ny kamp for meg. For å være ærlig bryr jeg meg ikke om hva som foregår i tittelkampen fordi det har ikke med meg å gjøre.

- Selvsagt ønsker jeg at de har suksess fordi jeg vil at venner, som jeg har i klubben, vinner trofeer. Men det er Blackburn jeg tenker på nå. Vi er i nedrykkssonen, og jeg vil bli henrykt om vi vinner på lørdag.

Lampard ikke sikker på avansement
Chelseas Frank Lampard advarer sine lagkamerater mot å tro at jobben er gjort etter 3-1-seieren på Anfield. Liverpool hadde ikke tapt hjemme siden Barnsley ble for sterke i februar 2008,
- Det var en flott stemning og en flott stadion å komme til. Det var ikke enkelt, spesielt etter at vi lå under 0-1, men vi fikk tak i ballen og spilte, fikk utligningen og fortsatte å spille, sier Lamaprd til Chelseas nettside.

- Det er veldig viktig at vi ikke blir selvtilfredse. Vi kunne scoret flere på Anfield, og vi kunne fått kampen utenfor rekkevidde, men det er på ingen måte avgjort ennå.

- De reiste til Old Trafford og slo Man United 4-1 i ligaen, så du vet hva som kan skje hvis vi ikke er på tå hev. Vi må sørge for at vi er det.