- Ingen enighet med Real Madrid

Rafael Benitez gjentar nok en gang at Xabi Alonso inngår i hans fremtidsplaner, og tilbakeviser rapportene i spansk presse om midtbanespilleren er på vei til Real Madrid.

Rafael Benitez karakteriserer dagens rapporter i spanske medier, om at Liverpool og Real Madrid har blitt enige om en overgang for Xabi Alonso, som oppspinn.

- Situasjonen er klinkende klar. Vi ønsker ikke å selge våre beste spillere, og det inkluderer Xabi, sier Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside.

- Xabi har hatt en veldig god sesong for oss, og kan bli en viktig spiller for klubben i fremtiden. Vi har ikke blitt enige med Real om noe som helst. Vi ønsker at Xabi skal inngå i våre fremtidsplaner, legger han til.

- Xabi uttalte selv til klubbens magasin for to uker siden at han så frem til sin sjette sesong som Liverpool-spiller. Hvorfor skulle han ønske å forlate klubben nå?

- Xabis agent oppsøkte meg nylig for å snakke om spillerens fremtid. Det overrasket meg, og jeg påpekte at han har tre år igjen av kontrakten sin med oss. Jeg spurte ham om spilleren var lykkelig i Liverpool, og agenten svarte ja. Det var et kort møte.