- Ingen god kamp

Carragher innrømmer at Liverpool ikke spilte noen god kamp mot Debrecen. Kuyt glad for seier og null baklengsmål. Greit å spille bak Torres. Rafa frustrert over misbrukte sjanser.

Jamie Carragher innrømmer at Liverpool ikke spilte på sitt beste i 1-0-seieren mot Debrecen.
- Vi vet at vi ikke spilte bra, bare 1-0 i kveld. Men vi ønsket å få en seier så fort som mulig for å gå videre fra gruppen, uttalte Carragher til ITV etter kampen.

- Det er ikke vår beste forestilling, men vi fikk resultatet.

Dirk Kuyt hadde spilte like bak Fernando Torres, mens Steven Gerrard igjen spilte sentralt på midtbanen. Nederlenderen mener at laget ikke skapte nok muligheter.
- Det var vanskelig å skape sjanser. I første omgang burde vi ha scoret mer en ett mål for å få en lettere kamp, sa matchvinneren til tv-kanalen.

- Som Jamie sa, det er ikke den beste forestillingen, men vi holdt nullen og vant kampen. Det er det viktigste i den første kampen.

Dirk Kuyt spilte som oftest ute på høyresiden forrige sesong, men har ingenting i mot å spile i andre posisjoner.
- Det spiller ingen rolle i hvilken posisjon jeg spiller hvis jeg kan være viktig for laget.

- Jeg har spilt i midten tidligere. Forrige sesong spilte jeg mest på høyre, og i år mest bak Fenrnado. Kanskje det blir en annen posisjon på lørdag, men det er opp til manageren.

Benítez synes Liverpool misbrukte for mange muligheter.
- Vi hadde tre eller fire gode sjanser. Hvis vi tar vare på sjansene, ville det ha blitt enklere. Men det var 1-0, og det viktigste er å ta tre poeng.

- I første omgang hadde  i to eller tre veldig gode sjanser, og det samme i andre omgang. Folk vet ikke hva de skal forvente fordi de kjenner ikke det andre laget, men de har vist at de ikke er dårlige.