- Ingen hold i Napoli-rykter

Agent avviser at Andrea Dossena skal være aktuell for en overgang til Napoli. Spilleren ser ut til å bli på Anfield. Jerzy Dudek vil gjerne gjenforenes med Alonso.

I italiensk presse har det denne uken versert rykter om at Andrea Dossena kunne være på vei til Napoli etter at agenten hans Federico Pastorello hadde møte med Napolis sportsdirektør Pierpaolo Marion. Avisene var raske til å trekke konklusjoner. Agenten insisterer på at han møtte Marino av helt andre årsaker.
- Dossena til Napoli? Det hele er en misforståelse, sier Pastorello til calciomercato.it.

- Jeg var i Milano. Det var også Dossena. Jeg møtte Marino for å diskutere Morgan De Sanctis med ham, og deretter møtte jeg Dossena for å ta hånd om noen økonomisaker.

- Avisene er raske med å lage en sak, men det er ingen sannhet i dette. Dossena er Liverpool-spiller.

Andrea Dossena har også vært linket til Juventus, men den interessen har kjølnet.


Dudek ønsker gjenforening med Alonso
Xabi Alonso er en av de få spillerne på dagens Liverpool-lag som opplevde den fantastiske Champions League-finalen i 2005. Da spilte han sammen med Real Madrids Jerzy Dudek. Keeperen sto for en fantastisk dobbelredning mot slutten av ekstraomgangene i Istanbul, og reddet også to ganger i den påfølgende straffesparkkonkurransen. Polakken håper nå at de to kan gjenforenes i Real Madrid.
- Jeg vet ikke (hva som skjer), men la oss håpe det, sier Dudek til Sky Sports News.

- Klubben trenger gode spillere, og Xabi er en god spiller.