- Ingen krangel om min kontrakt

Rafael Benitez er enig med Hicks og Gillett om lønn og kontraktens varighet. Først nå skal managerens rolle og ansvarsområde diskuteres. LFC ikke interessert i Anderson. Palsson et godt prospekt.

Rafael Benítez benekter at han skal være på kollisjonskurs med Tom Hicks og George Gillett. The Guardian hevdet at Liverpool-manageren ønsket fullstendig kontroll over spilleroverganger og mer innflytelse over driften av ungdomakademiet, men at Tom Hicks og George Gillett ikke ville foreta noen drastiske forandringer av klubbens drift. Benítez er meget overrasket over oppslaget i den vanligvis så seriøse avisen.
- Agenten min mottak et utkastdokument først i går kveld. Jeg er overrasket over at noen journalister kan snakke om at det er problemer før jeg i det hele tatt har lest det skikkelig og diskutert det, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Vi har kommet til enighet om kontraktens varighet og lønn. Nå må vi diskutere min rolle og mitt ansvar som klubbens manager, men det har vi ennå ikke hatt mulighet til å gjøre.

- Noen har informasjon og ønsker klart å skape støy, men jeg har ikke diskutert noe ennå fordi, som jeg sa, fikk jeg kontrakten først i går.

- Jeg har overhodet ingen problemer med de amerikanske eierne.

Rafael Benítez tilbakeviser også rapporter fra ryktebørsen om at han kjemper med Manchester United-manager Alex Ferguson om en overgang for Fluminenses forsvarer Anderson.
- Det er ikke sant. Vi prøver ikke å kjøpe den spilleren, bekrefter Benítez.

Rafa ser ut til å være fornøyd med kjøpet av islandske Victor Palsson fra AGF Aarhus.
- Han er et meget godt prospekt, kommenterer Rafa.