- Ingen lag skremmer oss

Fulham er et av de beste hjemmelagene i Premier League. Mark Schwarzer mener at Fulham ikke frykter noen på Craven Cottage. Respekt for Anfield-klubben. Steve Bennett dømmer.

For Liverpool venter bortekamp mot Fulham lørdag kveld. Londonlaget slo Manchester United 2-0 hjemme i forrige ligarunde, og har også vunnet mot Arsenal og spilt uavgjort mot Chelsea på eget gress. Kun Manchester Uited (37 poeng) og Liverpool (33) har tatt flere poeng hjemme enn "The Cottagers" (30). Liverpool (31) er på sin side det nest beste bortelaget i Premier League, bare Chelsea er bedre. Fulhams-keeper Mark Schwarzer mener at Fulham ikke behøver å frykte noen lag på Craven Cottage.

- La oss ikke bli revet med, ler Schwarzer på spørsmål om Fulham er favoritter mot Liverpool.

- Men vi har spilt uavgjort i Liverpool, og forhåpentligvis kan vi skaffe oss et resultat. Vi er hjemme, og vi har troen mot et hvilket som helst lag på hjemmebane.

- Man ønsker å spille bra mot Liverpool ettersom de blir regnet som et av de beste lagene i verden, og det med rette.

- Vi har stor respekt for dem, men vi vil forsøke å vinne mot dem, noe som ville ha vært flott.

Forrige sesong kjempet Roy Hodgsons mannskap for å unngå nedrykk. Denne sesongen kjemper de om en plass i UEFA-cupen. Fulham ligger på 9.plass med 40 poeng, ett poeng bak Wigan som innehar den siste UEFA-cupplassen.
- Fra første dag har vi blitt oppmuntret til å spille fotball, uansett hvem vi møter. Vi viste det tidlig i sesongen da vi spilte mot Arsenal hjemme. Vi spilte veldig god fotball mot dem.

- Vi er ikke et lag som kaster oss ut i det og snur opp ned på motstanderen for å sette dem under press. Vi forsøker å spille fotball når vi kan, og det har vært slik i store deler av sesongen så langt.

Målrike bortekamper mot Fulham
Liverpool har vunnet fire av totalt syv Premier League-oppgjør borte mot Fulham. Forrige sesong ble det 2-0-seier takket være scoringer av Jermaine Pennant og Peter Crouch. I 2006/07 og 2005/06 ble det henholdsvis tap 0-1 og 0-2. De syv innbyrdes kampene i London har gitt tre mål i snitt.

Premier League-oppgjør borte mot Fulham:
07/08 2-0 Pennant, Crouch
06/07 0-1
05/06 0-2
04/05 4-2 Knight (sm), Baros, Alonso, Biscan
03/04 2-1 Heskey, Murphy (str.) [på Loftus Road]
02/03 2-3 Hamann, Baros [på Loftus Road]
01/02 2-0 Anelka, Litmanen

Dommer mot Fulham
Steve Bennett er utnevnt til å dømme Fulham-Liverpool. Han har kun vært pipeblåser i én Liverpool-kamp tidligere denne sesonen, mot Everton i FA-cupkampen på Anfield.