- Ingen Lavezzi-interesse

Rafael Benítez går i dag ut og benekter at Liverpool jakter Napoli-angriperen Ezequiel Lavezzi. Rapporter hevder at de røde har lagt inn bud. Kamp fra Villa om Sylvain Distin.

Italienske aviser hevdet i går at Liverpool allerede hadde lagt inn bud på Napoli sin argentinske angriper Ezequiel Lavezzi. Spillerens rådgiver var også ute og sa at de røde hadde kommet med et konkret tilbud på spilleren som verdsettes til om lag 17 millioner euro.

Rafael Benítez går i dag ut og benekter påstandene om at spilleren er på vei til Anfield.

- Vi har aldri kontaktet Lavezzi, og vi har ingen intensjoner om å gjøre det. Vi ønsker å sette en stopper for disse ryktene, sier Benítez til Daily Mail.

Kamp om Distin
Samme avis hevder også at Aston Villa har kastet seg inn i kampen om Sylvain Distin. Liverpool skal være interessert i den tidligere Manchester City-stopperen som backup i forsvaret, etter at Sami Hyypiä forlater klubben til fordel for Bayer Leverkusen, og skal ha forhørt seg om spilleren i forrige uke.

Aston Villa skal være i ferd med å tape kampen om Thomas Vermaelen, som ser ut til å gå til Arsenal, og har i tillegg mistet sin kaptein Martin Laursen - som måtte legge opp på grunn av skadeproblemer. Derfor skal de ha siktet seg inn på Sylvain Distin for å få orden på forsvaret. Spilleren selv ønsker i følge ryktene en overgang til Anfield, men Aston Villa håper at de kan friste spilleren med mer førstelagsspill.