- Ingen overgang avtalt

Liverpool avviser at klubben har kommet til enighet med noen om en overgang for Alonso. Spilleren er i Singapore og klar for spill. Benítez slår tilbake mot gamle uttalelser fra Mascheranos agent.

Liverpool FC og Rafael Benítez har i dag gjort sitt ytterste for å dempe overgangspekulasjonene som sirkluerer rundt Xabi Alonso og Javier Mascherano. Real Madrid viser fortsatt stor interesse, og det har vært rapportert at en avtale var mer eller mindre i havn. Alonso sto over gårsdagens kamp mot Thailand. Offisiell grunn ble oppgitt til å være en ankelskade, men i pressen verserte det rykter om at spilleren var på vei til Real Madrid. Rafael Benítez benektet ved ankomst Singapore at det var noe som helst hold i disse avisskriveriene.
- Alonso er her. Han skal nyte været, fansen og journalistene. Han er klar. Han kan spille.

En talsmann for Liverpool støtter Rafael Benítez' kommentarer.
- Xabi er med oss i Singapore, og han vil trene med resten av troppen. Han var skadet foran Thailand-kampen. Folk kan si hva de vil om det.

- Og det er ikke kommet til enighet med noen om en overgang.

Rafael Benítez slår også tilbake mot Javier Mascheranos agent som hevder at spilleren foretrekker å spille i Spania og Barcelona.
- I pressen om dagen er det for mange nettsider, for mange aviser, radio og tv. Man må ha historier hver dag. Noen ganger gjentas noe fra 15 dager tidligere.

- Det er mye den samme situasjonen, han kjenner til våre planer. Han jobber veldig hardt, og han er en veldig viktig spiller for oss.