- Ingen som Gerrard og Torres

Jamie Carragher mener en skadefri duo i Steven Gerrard og Fernando Torres kan bli nøkkelen i kampen om ligagull, og tror ikke store kjøp er nødvendig.

- For meg, det er intet lag i England som har en duo som Stevie Gerrard og Fernando Torres, sier Jamie Carragher foran kveldens kamp mot Espanyol. Med den lengre ferien som følge av Confederation Cup for Torres og rettsak for Gerrard, kan det bli den første kampen under pre-season at de er på banen samtidig.

- Når du har slik kvalitet i ditt lag gir det deg utrolig selvtillit.

- Hvis vi kan sørge for at begge holder seg skadefri vil det bli vanskelig å stoppe oss da det var kamper forrige sesong hvor vi manglet dem og det var merkbart. Det var flott å se at Stevie og Fernando signerte nye kontrakter i sommer da de er våre viktigste spillere på laget.

- Det dreier seg nå om å ta det siste skrittet. Vi har kjøpt Glen Johnson og han vil gi oss et vesentlig løft og forhåpentligvis vil en eller to som kommer før sesongstart slik at vi kan ta igjen forspranget til United.

- Vi fant ut forrige sesong at når du virkelig kjemper om ligatittelen blir aldri presset borte. Du går til hver kamp og vet at du må vinne, men i rettferdighetens navn greide vi å håndtere det rimelig bra bortsett fra en spesiell periode av sesongen som jeg mener kostet oss gullet.

- Jeg vet at fansen ønsker at Rafa Benitez skal gjøre noen virkelig store kjøp av offensive spillere, men jeg tror ikke vi behøver så mye. Vi var det nest beste laget i England, og i flere år nå har vi vist at vi tilhører de seks beste lagene i Europa.