- Ingen vits i å skylde på dommerne

Dirk Kuyt ser ingen grunn til å skylde på feilaktige dommeravgjørelser om Liverpool ikke vinner ligaen i år. Napoli-spiss linkes. Alle billetter til juniorfinalen på Emirates selges av Arsenal.

Dirk Kuyt uttaler til Setanta Sports at ingen i Liverpool kommer til å legge skylda på Howard Webb om ligatittelen ender opp på Old Trafford. Webb ga som kjent Manchester United et feilaktig idømt straffespark i kampen mot Tottenham nylig. Spurs ledet på det tidspunkt 2-0, og straffesparket bidro på mange måter til å snu kampen. Om ikke Webb hadde gitt dette straffesparket, kunne fort de helrøde på Anfield vært tre poeng nærmere ligalederen i dag.

Nå er Liverpool avhengige av at Manchester United avgir minst seks poeng på sine fire siste kamper, skal tittelen havne på Anfield. Kuyt ser imidlertid ingen grunn til å bebreide Webb eller noen andre dommere dersom Liverpool ikke skulle greie å ta hjem sitt 19.ligamesterskap denne sesongen.

- Både fotballspillere og dommere gjør feil i hver eneste kamp. Det er en del av fotballkulturen, og det må du bare akseptere, sier nederlenderen til Setanta.

- Vi var på bussen tilbake fra vår egen kamp da Manchester United spilte mot Tottenham, og dermed så vi ikke hendelsen live. Men slike ting skjer, og vi får bare se hvordan ting går og gjøre opp status etter sesongslutt, legger han til.

Linkes til Lavezzi
Corriere dello Sport hevder at både Liverpool og Juventus viser interesse for Napoli-spissen Ezequiel Lavezzi. Det antydes at de røde er villige til å betale i størrelsesorden 20-25 millioner euro for å sikre seg argentineren som partner til Fernando Torres i Liverpool-angrepet.

Lavezzis agent uttaler at hans klient er lykkelig i Napoli, men sier samtidig at spilleren drømmer om å spille i Champions League. Napolis sportsdirektør, Pierpaolo Marino, uttaler at klubben ikke under noen omstendigheter vil gi slipp på den hurtige angriperen denne sommeren.

Kun Arsenal selger billetter til juniorfinalen på Emirates
Liverpool FC opplyser i dag at det kun er Arsenal som kommer til å selge billetter til den første juniorfinalen mellom Arsenal og Liverpool. En kamp som spilles på Emirates Stadium fredag 22.mai klokken 20.00 lokal tid. Liverpool-supportere kan kjøpe billetter direkte fra Arsenal, men det blir ingen segregering av supporterne.

Arsenal starter sitt billettsalg kommende mandag, og frem til mandag 18.mai kan man kjøpe billetter til følgende priser: Voksne £5, pensjonister og barn £2. Billettene kan kjøpes ved å ringe 0044 207 649 9003.

Venter man til etter 18.mai vil billettprisene stige. Fra 19.mai og frem til kampdagen selges billettene for £10 til voksne og £5 for barn og pensjonister.

NB: Billetter selges kun frem til klokken 17.00 lokal tid på kampdagen. Etter den tid selges det ingen billetter til kampen.

Kun Lower Tier på Emirates vil holdes åpen, og det opereres kun med unummererte seter.