- Insúa blir bedre

Javier Mascherano forventer at Emiliano Insúa vil ta et steg videre neste sesong etter å ha imponert i 2008/09. Phil Neal kåret til Liverpools beste høyreback gjennom tidene.

Emiliano Insúa spilte 13 kamper på venstrebacken forrige sesong til tross for skarp konkurranse fra Fabio Aurelio og Andrea Dossena. Aurelio har etter rapportene pådratt seg en kneskade, og må tilsynelatende finne seg i et lengre opphold på sidelinjen. Insúa kan da få mer spilletid. Mascherano tror definitivt at 20-åringen vil gi de mer erfarne spillerne hard kamp om plassen i startoppstillingen kommende sesong.
- Han har gjort det bra, uttaler Mascherano til LFC Magazine.

- Han er åpenbart en ung spiller, så han kan fortsatt forbedre seg og bli bedre. Det er ikke lett å spille for Liverpools førstelag i en alder av bare 20 år. Jeg er veldig glad på hans vegne.

Insúa kom opprinnelig på lån fra Boca Juniors i januar 2007, men avtalen ble gjort permanent senere samme år.
- Emiliano spilte ikke førstelagsfotball i Argentina. Det er en stor prestasjon å komme hit og slå igjennom i så ung alder.

- Det hadde vært enklere for ham om han hadde spilt førstelagsfotball i Argentina. Alt var nytt for Insúa da han kom hit. Men etter bare to år spiller han veldig bra uansett når han får spille på førstelaget.

Neal beste høyreback
Phil Neal har blitt kåret til tidenes høyreback i Liverpool i en avstemning på liverpoolfc.tv Den firefoldige vinneren av Serievinnercupen fikk 41% av stemmene. Deretter fulgte Steve Finnan (20%), Steve Nicol (14%), Markus Babbel (9%) og Rob Jones (8%).