- Interesse for noen av våre spillere

Rafael Benítez tror det kan komme endringer i spillerstallen i januar. Liverpools manager bekrefter at det er vist interesse for noen av klubbens spillere. Dossena linket til Zenit.

Noen spillere kan bli solgt når overgangsvinduet åpner i januar, og inntekter fra spillersalg kan bli brukt til å hente forsterkninger. Rafael Benítez bekrefter at det har vært interesse for noen av Liverpools spillere.

- Vi vet at vi må håndtere troppen og prøve å gjøre noen endringer i overgangsvinduet, uttaler Benítez ifølge tabloidavisen Daily Mail.

- Normalt vil spillere som ikke spiller se på andre alternativer, spesielt med et forestående verdensmesterskap.

- Det har vært interesse for noen av våre spillere.

Ryan Babel ryktes å være et av salgsobjektene. Engelsk tabloidpresse mener Bayern München, Ajax eller Tottenham er mulige destinasjoner for nederlenderen. Andriy Voronin sies å stå på listen til greske Panathinaikos, men spissen vil nok foretrekke en retur til Bundesliga der han hadde suksess på lån i Hertha Berlin forrige sesong.

Philipp Degen og Andrea Dossena er også linket med mulige klubbskifter. Daily Mail hevder at sistnevnte er ønsket av Napoli, Juventus, Atlético Madrid og Lucanio Spallettis Zenit St. Petersburg. Russerne skal bare være villige til å by £2M for venstrebacken som Benítez hentet for £7M for halvannet år siden.