- Jeg er løsningen på vingen

Yossi Benayoun synes han bør få flere sjanser på venstrekanten. Han trives der. Håper uansett på mer spilletid. Ser frem til Villa-kampen på mandag. Israeleren roser Daniel Ayala.

Yossi Benayoun startet på venstrekanten i 4-0-seieren mot Stoke. Israeleren mener at Rafael Benítez bør vurdere å bruke ham oftere i den posisjonen. Som i de siste 20 minuttene mot Tottenham ga han et positivt inntrykk mot pottemakerne. Hans samarbeid med Emiliano Insua fungerte også bra.
- Jeg liker å spille på venstre. Jeg spilte alltid på venstre med landslaget for et par år siden, og jeg trives med det.

- Jeg er i stand til å skjære innover mot midten og være mye i kontakt med ballen, noe som gjør det enklere. Men jeg vil være glad uansett hvor jeg får spille.

- Hver spiller ønsker å starte hver kamp, men det er managerens avgjørelse å bestemme hvem som starter og hvem som ikke gjør det. Jeg må bare forsøke å gjøre mitt beste hver gang jeg får sjansen.

- Selv om jeg bare kommer inn og får 10 eller 20 minutter, eller når jeg starter som på onsdag, vil jeg alltid gi mitt beste. Jeg prøver alltid å gjøre mitt beste for å imponere.

- Selvsagt ønsker jeg å spille flere kamper og starte oftere, men jobben min er å jobbe hardt og forsøke å vise hva jeg er god for, og det er det jeg prøver å gjøre.

Neste kamp er mot Aston Villa på mandag. Benayoun ser frem til å følge opp den gode kampen mot Stoke.
- Det var veldig viktig å vinne på onsdag kveld. Det er alltid viktig å komme raskt tilbake og vinne. Nå har vi en ny hjemmekamp mot Aston Villa.

- Vi kan nå ta med oss selvtilliten vi trenger fra seieren mot Stoke til å spille enda bedre og forhåpentligvis vinne kampen.

- Vi kan hvile i en eller to dager, så er vi tilbake og jobber frem mot Villa-kampen.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp. De har et godt lag. Etter seieren på onsdag har noe av presset lettet. Vi kommer nå til å spille bedre, gå videre og vinne den kampen.

Yossi Benayoun roser 18-årige Daniel Ayala. Midtstopperen kom inn og var makker til Jamie Carragher i fraværet av Martin Skrtel og Daniel Agger. Etter en rufsete opptreden mot Atlético Madrid under pre-season klarte han seg langt bedre i sin offisielle hjemmedebut mot Stoke.
- Jeg synes han gjorde det veldig bra. Det er veldig vanskelig for en ung spiller å komme inn, spesielt hjemme i sesongens første hjemmekamp. De første par kampene er aldri enkle, men han gjorde en stor jobb i forsvar.

- Han var først på hver ball i lufta, og han kan bare bli bedre. Med tiden er jeg sikker på at han blir bedre og bedre.