- Jeg er lykkelig i Liverpool

Ryan Babel hevder overfor Liverpool Echo at han er lykkelig i Liverpool, og akter å bli i klubben for å kjempe for en plass på laget. Alan Wiley dømmer Leeds versus Liverpool.

Ryan Babel hadde et godt innhopp i lørdagens 3-2 seier over West Ham, da han erstattet landsmannen Dirk Kuyt den siste halvtimen. Det kuliminerte med at han la innlegget som førte til seiersmålet. Dette var Babels første ligakamp siden tapet for Aston Villa på Anfield i august. Nå håper hollenderen på mer spilletid.

- Det var fint å komme innpå, og jeg er godt fornøyd med at jeg kunne bidra til tre viktige poeng, uttaler Babel til Echo.

- Før jeg kom innpå sa manageren at jeg måtte forsøke å gi kampen nytt liv, og at jeg måtte utfordre deres forsvarsspillere. Jeg syntes det gikk bra, og jeg tror dette innhoppet vil gi meg litt selvtillit. Nå håper jeg å fortsette å spille slik som dette, legger han til.

- Dersom jeg fortsetter å jobbe hardt vil jeg forhåpentligvis få mer spilletid, og til syvende og sist vinne tilbake plassen i startoppstillingen.

22-åringen skjønner lite av sitatene i pressen, hvor han angivelig skal ha snakket om at Rafael Benitez har brutt løfter om mer spilletid og at han på grunn av dette ønsket å bli lånt ut til Ajax i januar.

- Jeg sa aldri det som ble skrevet i pressen. Jeg gjorde et intervju i Holland, og jeg vet ikke hvem i England som fikk fatt i det, men det var den verste oversettelsen jeg noen gang har sett.

- Faktum er at jeg veldig lykkelig i Liverpool, og ønsker ikke å forlate klubben. Det er selvsagt sterk konkurranse om plassene i Liverpool, men slik er det i alle toppklubber. Slik var det også da jeg spilte i Ajax, så det er ikke noe problem for meg. Jeg beskyldte aldri manageren for noe som helst.

- Jeg har hørt om det som ble rapporter mens jeg oppholdt meg i Holland. Da jeg kom tilbake til Liverpool oppsøkte jeg manageren med en gang, og fortalte ham at det ikke var sant. Han aksepterte dette, og det er ikke noe problem mellom oss. Nå ønsker jeg kun å konsentrere meg om å spille fotball.

- Det var en spennende kamp mot West Ham, og jeg er bare glad at vi vant. De to målene kom som en følge av personlige feil av oss. Vi må forbedre oss, men vi var det beste laget og fortjente seieren.

- Fernandos første mål var utrolig, og han er en veldig spesiell spiller. Forhåpentligvis holder han seg skadefri, da han vil bli veldig viktig for oss denne sesongen.

Liverpool er nå på tredjeplass i Premier League, med to poeng mindre enn på samme tid i fjor.

Wiley dømmer på Elland Road
Alan Wiley fra Staffordshire dømmer Liverpools bortekamp mot Leeds i 3.runde av Carling Cup på Elland Road i morgen. Sist Wiley dømte Liverpool vant de røde 3-2 borte mot Bolton i slutten av august.

Assistentdommere på Elland Road er Andy Garrett og Gary Stott, mens Andy Hall er fjerdedommer.