- Jeg forventer en reaksjon

Rafael Benitez gjør det klart at man behøver en seier mot Bolton i ettermiddag. Manageren er fornøyd med hvordan spillerne har opptrådt etter tapet mot Villa, men det er nå det gjelder.

- Etter å ha sett kampen mot Villa igjen på DVD, var det avgjørende når målene kom. Det gjorde at vi slet med selvtilliten. Vi hadde sjanser og hadde vi scoret tidlig kunne det ha blitt en lignende kamp som den mot Stoke, forklarer Rafa til Liverpool Daily Post.

- Vi kan imidlertid ikke forandre på det nå. Nå må vi finne problemene og komme med løsninger. Du må være positiv. Vi er virkelig skuffet etter to tap men det er fortsatt mange kamper igjen å spille.

- Vi må forbedre oss, spille bedre og gjøre færre feil.

- Når du ikke spiller bra, da må du analysere hvorfor. Var taktikken dårlig? Gjorde spillerne hva du ba dem om? Du må analsyere alt, sette det sammen, og hvis laget ikke gjør det bra må du forandre på ting og gjøre forberedelsene bedre.

- Vi kan ikke gjøre noe med hva som allerede har skjedd. Vi slapp inn et selvmål, et straffespark og fra en corner. Alt gikk mot oss på mandag. Men slik er fotballen.

- Det vil være hardere konkurranse i toppen av tabellen i år. Alle toppklagene kan tape kamper. Jeg tror ikke det vil bli som før hvor noen lag vinner tittelen etter å ha vunnet 10 eller 12 kamper på rad.

- Vi kan komme tilbake til tittelkampen, men vi må starte så fort som mulig. Hvis du kan vinne, kan en helg forandre alt, men du må vinne.

- Det viktigste for meg er at det kommer en reaksjon som viser at vi kan håndtere dette og bli bedre.

- Vi har alle arbeidet veldig hardt. Staben har analysert alt og prøvd å gi spillerne selvtillit, og spillerne har vist på trening at de tar dette bra.

- Jeg forventer en reaksjon fra mine spillere. Vi har nok kvalitet i troppen og har vist dette under treningsøkter. Vi vet at vi kan slå hvem det skal være. Det vil bli vanskelig mot et lag som også behøver å vinne, men vi har tro på det.

- Jeg har vært virkelig fornøyd med spillerne på denne ukes treninger. De har snakket sammen og arbeidet sammen, og jeg er sikker på at ingen har vært mer skuffet enn dem. Vi har hatt god intensitet på hver trening. Reaksjonen til spillerne har vært normal i forhold til hva du forventer av gode spillere med god mentalitet.

- Vi trenger nå litt ekstra fra alle, både på laget og i staben.

Bolton v Liverpool begynner kl 16.00 og vi følger hvert spark på liverpool.no.

Hvis du ønsker de siste nyheter om Liverpool FC, og lagoppstilling, scoringer og rapporter fra kampene tilsendt din mobil - prøv denne linken.