- Jeg håper Carra tar min rekord

Jamie Carragher spilte sin kamp nr. 600 for Liverpool i går, og rekordholder Ian Callaghan håper at scouseren nå blir tidenes mestspillende på Anfield.

Høyrevingen og midtbanespilleren Callaghan spilte utrolige 857 kamper mellom 1960 og 1978, og er suverent på toppen av lista til Liverpool. Ray Clemence og Emlyn Hughes er nærmest med 665 kamper. Med 600 førstelagsopptredener i helrødt er Jamie Carragher nr.9 på en celeber oversikt.

- Rekorder er til for å bli brutt og hvis noen skulle slette min rekord vil det ikke være noen bedre til å gjøre det enn Carra, sier Ian Callaghan til Liverpools hjemmeside.

- Jeg gikk ut og gratulerte Jamie da han spilte kamp nr. 500 på Anfield og å komme til 600 som fort viser bare hvor godt trent og hvor stabil han er.

- Du vil ikke få mange som spiller 600 kamper i disse dager slik et at det er noe spesielt å oppnå, ikke minst i dagens tidsalder med rotering.

- Jamie er en fantastisk spiller og han er et flott eksempel for alle å etterfølge. Han må være en av de første som blir satt opp på lagoppstillingen.

- Folk sier at han fikk en litt svak start på sesongen men han er tilbake til sitt beste nå. Det du alltid får fra Carra er 110 prosent innsats i hver eneste kamp.

- Han snakker alltid med spillerne rundt seg hele tiden og holder dem på tå hev og sørger for at de holder seg i sine posisjoner.

- Han har en fantastisk entusiasme og han er en virkelig heder til Liverpool Football Club.

De ti med fleste kamper hos Liverpool FC:

857 - Ian Callaghan
665 - Ray Clemence
665 - Emlyn Hughes
660 - Ian Rush
650 - Phil Neal
638 - Tommy Smith
628 - Bruce Grobbelaar
620 - Alan Hansen
600 - Jamie Carragher
549 - Chris Lawler