- Jeg har blitt en bedre spiller

Lucas Leiva uttaler til Liverpoolfc.tv at Javier Mascherano har hjulpet ham til å bli en mer stabil spiller. Brasilianeren tror imidlertid han aldri vil klare å stilne noen av sine argeste kritikere.

Lucas Leiva har startet 18 Liverpool-kamper denne sesongen. Det er like mange som Jose Reina, Jamie Carragher og Emiliano Insua, og bare Dirk Kuyt har startet flere med 19.

- Jeg prøver å forbedre meg hele tiden, og føler jeg klarer meg godt ute på banen nå. Jeg mener jeg har gjort store fremskritt siden i fjor, og forhåpentligvis fortsetter det slik, sier 22-åringen.

- For å være ærlig, så tror jeg at jeg alltid vil ha mine kritikere så lenge jeg spiller for Liverpool, men jeg prøver å bevise overfor både meg selv og mine lagkamerater at jeg duger på dette nivået. De virkelige supporterne til Liverpool vet dette, og gir meg mye støtte.

- Da jeg kom til Liverpool var utfordringen å vinne titler og skrive historie med klubben. Forhåpentligvis klarer jeg det.

- Jeg spiller nesten hver eneste kamp nå. Jeg føler samarbeidet med Javier Mascherano fungerer bra. Jeg forstår hvordan han spiller, og han hjelper meg. Jeg tror det er bra for laget at vi kan balansere det som skjer ute på banen.

Lucas føyer seg ellers inn i rekken av Liverpool-spillere som sier de vil ta Europaligaen seriøst.

- Vi må se fremover. Vi klarte ikke å gå videre i Champions League, så nå må vi konsentrere oss om Europaligaen og forbedre posisjonen vår i ligaen. Vi vil forsøke å vinne Europaligaen, da det tross alt er en viktig turnering. Det er flere gode lag med der, og vi ønsker å vinne et trofé.