- Jeg har fått for mye kritikk

Jamie Carragher har innrømmet at hans form denne sesongen ikke har vært den beste, men veteranen i forsvaret mener at det ikke bare han som har sviktet så langt.

- Kanskje jeg er for ærlig eller kanskje bare dum. Ronnie Moran fortalte meg at jeg var for ærlig for mitt eget beste da jeg pratet om min form. Jeg tror det kan være noe i det. Det er 25 landslagsspillere i vår garderobe og ingen av oss kan si at vi har vært på vårt aller beste denne sesongen, sier Carragher i et intervju med News of the World.

- Jeg ble bare spurt om mitt spill og innrømmet at jeg kunne ha gjort det bedre, men jeg synes ikke jeg har vært så dårlig som noen har hevdet. Kanskje burde jeg være mer forsiktig med hva jeg sier.

- Jeg hadde en katastrofal førsteomgang mot West Ham og gjorde en feil to minutter på overtid mot en spiller i verdensklasse som Drogba.

- Jeg hadde spilt bra i 90 minutter. Etterpå innrømmet jeg at jeg behøvde å bli bedre og mener jeg viste viljestyrke og gjorde det bedre i kampene etterpå. Det var derfor overraskende å høre folk fortsatt si at jeg var delvis skyld i våre resultater.

- Jeg vet når jeg har hatt en dårlig kamp fordi jeg ikke får sove og blir liggende å tenke på det. Ingen er noen større kritiker av meg selv enn jeg.

- Alle kampene har jeg sett igjen på video, og jeg mener helt ærlig at jeg ikke har spilt så dårlig med unntak av de kampene jeg har nevnt. Resultatene har imidlertid ikke kommet og det må vi alle ta ansvar for. Jeg vet at folk vender blikket mot de erfarne spillerne når du taper, men enkelte ganger kan det være for lett å henge seg på hylekoret.

- Jeg ble løpt fra av Thierry Henry for sju år siden men ingen nevnte min alder da. Det er noen mål vi har sluppet inn som jeg ikke har kunnet gjøre noe mer med, som hvis vi får baklengs på en dødball og jeg ikke er i nærheten av det området hvor det scores fra. Det er likevel mitt ansikt som dukker opp i avisene hvis forsvaret kritiseres.

- Vi spiller ikke bra som et lag, det kan alle se, men vi har ikke plutselig blitt et dårlig lag. Vi har bare en dårlig periode.

- Vi har manglet noen spillere til viktige tider og det viste seg igjen i midtuka. Vi har en dårlig periode og det influerer på selvtilliten. Vi har tidligere vist at vi har mot og vi må vise det igjen.

- Jeg visste ikke at klubben ikke hadde tapt fire kamper siden 1987. Hvis det laget kunne tape fire på rad, med en stor spiller som Ian Rush, da kan vi også tape fire på rad.

- Vi har fortsatt mye å spille for. Jeg vet at vi blir avskrevet, men jeg husker da vi vant The Treble i 2001 og hvor vi ikke startet bra, men ingen husker det nå. I 2005 hadde vi en forfordelig start i ligaen men alle husker Champions League. Vi slet ved starten av 2007 også, da vi kom til Aten.

- Det synes som om vi alltid starter dårlig, gjør det ikke? Det er når sesongen er over at vi kan konkludere. Dette er som å være ved pause, du vil komme ut i 2.omgang og kjempe videre og det er hva vi vil gjøre.