- Jeg har ingen planer om å gå

Xabi Alonso sier at han trives i Liverpool, men ikke kan spå for mye om fremtiden. Usikkerhet rundt Javier Mascherano. George Gillett har solgt Montreal Canadiens?

- Ikke feil å velge Anfield
Xabi Alonso var aktuell for Real Madrid i 2004, men endte isteden opp med Rafael Benitez i Liverpool. Der har han vært siden, til tross for en nær overgang til Juventus i fjor sommer skal ha bidratt til et heller kjølig forhold til manageren. Nå har Real igjen midtbanespilleren på sin ønskeliste, men populære Xabi har det ikke travelt med å forlate Merseyside.

- Jeg trives i Liverpool, men i fotball kan du ikke lukke noen dører da du aldri vet hva som kan skje, sier Xabi til El Pais.

- Siden Sami Hyypiä allerede har gått, er jeg nå en av seniorspillerne sammen med Jamie Carrager og Steven Gerrard.

- Det var sterk interesse for meg fra Madrid (i 2004), men Liverpool kom inn og jeg gikk dit. Det var ikke en feil avgjørelse, ikke for meg i alle fall. Jeg har spilt for Liverpool, en spesiell klubb, vokst som spiller og vunnet titler.

- Vi har alle vårt eget syn. Han er manageren og prøver å gjøre det beste ved alt han forteller meg, sier Alonso om sitt forhold til Benitez.

- Vi har et godt profesjonelt forhold. Vi snakker til hverandre som normalt, han sier hva han ønsker fra meg og hva jeg kan gi. Han tar avgjørelsene og jeg prøver å etterfølge dem. Forrige sommer var det en del usikkerhet og jeg visste ikke hva som kom til å skje. Det endte imidlertid opp med at jeg spilte bra.


Spekulasjoner om Mascherano
I en spekulativ artikkel i The Times blir det hevdet at Javier Mascherano kan være på vei til Real Madrid, sammen med Alvaro Arbeloa. De hvite skal være klare til å betale £30M for Mascherano og £8M for Arbeloa.

En kan forvente at tabloide søndagsaviser i England vil bringe ytterligere spekulasjoner om at spesielt Mascherano kan være på vei ut av Anfield.


Fra Canada: Gillett selger
Noe av årsaken til at tabloidavisene tror Liverpool kan være i ferd med å selge en eller flere nøkkelspillere, er den usikre økonomiske situasjonen med eierne Hicks og Gillett som snart må få i stand en refinansiering av de lån som ble gjort for å kjøpe Liverpool FC.

Avisen "Le Presse" i Montreal, siterer på lørdag ikke oppgitte kilder på at George Gillett i prinsipp har blitt enig om å selge sin eierandel på 80,1% i ishockeyklubben Montreal Canadiens. Brødrene Geoff, Andrew og Justin Molson, som driver i bryggeribransjen, skal ha gitt en pris på drøye 500 millioner dollars. Med dagens valuta er det i overkant av £300M.