- Jeg har spilt mer enn jeg er vant til

Fernando Torres har aldri tidligere spilt så mange kamper på én sesong som han gjorde i 2007/08. Skadene har trolig kommet fordi han har vært sliten, men tror han snart er tilbake for for fullt.

Fernando Torres har hatt to lengre skadeavbrekk denne sesongen. Spanjolen mener at mye av grunnen til det er stor slitasje etter å ha spilt mange flere kamper forrige sesong enn det han var vant til. Spissen hadde en fantastisk debutsesong i Liverpool. Han nettet 33 mål på 46 kamper, og han gikk til topps med Spania i Euro 2008. Rafael Benítez har flere ganger vært tvunget til å plassere Torres på benken fordi spilleren har vært sliten, noe som var tilfelle i går mot Portsmouth.
- Jeg hadde ikke hatt en sesong som det tidligere, og kanskje er det grunnen til at jeg har hatt problemer, sier Torres til Daily Star.

- Jeg har aldri tidligere spilt så mange kamper som jeg gjorde forrige sesong sesong.

- Da jeg var hos Atletico Madrid, spilte jeg bare La Liga og cupkamper. Jeg spilte kanskje 20 kamper mindre per sesong enn jeg har gjort her.

- I tillegg til å bli vant til Premier League, gikk vi hele veien til semifinalen i Champions League. Dessuten spilte jeg også i EM, og Spania kom helt til finalen.

- Det var fantastisk for meg, uten større problemer, men denne sesongen har vært vanskeligere på grunn av skader. Det var skuffende å starte min andre sesong på denne måten. Det er frustrerende når jeg ikke kan hjelpe laget.

- Jeg har vært litt sliten fordi jeg ikke har spilt hele kamper på en stund. Men med så mange kamper i helgene og i midtukene vil jeg bare bli bedre for hver kamp. Jeg vil være tilbake 100 prosent snart. Mitt eneste mål er å spille så mange kamper som jeg kan, og score mål.

Torres viste hvor viktig han er for Liverpool da han kom inn fra benken og satte inn vinnermålet ett minutt på overtid. Liverpool ligger nå ett poeng foran Manchester United. De røde djevlene møter West Ham på Upton Park klokken 17.00 i dag.
- Det er godt å sette presse tilbake på United, men de har erfaring. De vet de må forsøke å vinne hver kamp fremover.