- Jeg kan bli bedre

Fernando Torres mener at han er langt fra å være et ferdig sluttprodukt. Trives utmerket i klubben. Håper å signere flere kontrakter med LFC i fremtiden. Forventer vanskelig kamp mot Stoke.

Fernando Torres scoret 50 mål på 85 kamper i hans to første sesonger på Anfield, og ble nominert til Ballon d'Or i 2008. 25-åringen er en av nøkkelspillerne for Spania, og scoret dessuten vinnermålet i EM 2008. Likevel mener Torres at han har en del å forbedre ved spillet sitt.
- Jeg er veldig stolt. Da jeg kom fra Atlético ønsket jeg bare å spille noen kamper og se om jeg kunne spille på et topplag som Liverpool, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Nå, to år senere, synes jeg at jeg har forbedret meg mye. Jeg tror fremdeles at jeg kan bli bedre. Jeg er fortsatt ung, bare 25 år.

Torres skrev under på en ny og forbedret kontrakt i forrige uke. Avtalen varer frem til 2013 med opsjon på ytterligere ett år, men El Niño håper å signere flere kontrakter med Liverpool i fremtiden.
- Jeg er virkelig lykkelig. Jeg håper at jeg har mange sesonger foran meg her.

- Jeg er fornøyd. Jeg kom rett fra Atletico uten å ha spilt i Champions League tidligere. Liverpool ga meg sjansen til å spille mot de beste lagene i verden.

- Jeg er virkelig glad for å signere en ny kontrakt med Liverpool. Jeg håper at jeg kan signere flere kontrakter her i fremtiden.

- Jeg føler meg bra fordi fansen er fantastisk mot meg. Hver uke er det utrolig å høre alle supporterne synge navnet mitt og sangen min. Jeg er veldig stolt av å spille for Liverpool.

- Det er en av de viktigste klubbene i Europa: Klubben med de beste supporterne i verden. Jeg er sikker på det, og en av klubbene med den beste historien i den moderne fotballen.

Torres er klar over at Liverpool må slå tilbake mot Stoke etter skuffende 1-2 mot Tottenham. Stoke spilte målløst på Anfield forrige sesong.
- Vi kjenner til dem. Vi vet om dem fra vi spilte mot dem forrige sesong. Det var veldig vanskelig.

- Vi klarte ikke å vinne mot dem, så vi forventer et veldig defensivt lag. De vil forsøke å score fra dødballer eller fra langballer, men vi må være offensive og holde det gående fra start til slutt for å forsøke å score. Hvis vi klarer å nette i det første minutt, er jeg sikker på at vi kan vinne.

- Det beste når man taper, er å ha en kamp tre dager senere. Da får vi sjansen til å glemme Tottenham-kampen.

- Det er skuffende når man ikke vinner, men jeg synes vi må forbedre oss. Vi må være positive. Vi kan få tre poeng, og da er vi på vei.