- Jeg kan klare det

Emiliano Insua har nå en gylden sjanse til å etablere seg på Liverpools venstreback. Barcelona hevder at de ikke har penger til store kjøp, som Javier Mascherano.

Insua føler seg bra
Med skadeforfulgte Fabio Aurelio igjen på behandlingsbenken og snakk om at Andrea Dossena kan være på vei tilbake til Italia, synes alt å ligge til rette for at 20-årige Emiliano Insua vil starte 2009/10 på venstrebacken.

Argentineren vil ikke minst være opptatt av å gjøre en god innsats i de tre siste pre-season kampene mot Espanyol, Lyn og Atletico Madrid, for å vise Rafael Benitez at han ikke bare er en mann å bruke under starten av sesongen men har stoff i seg til å spille fast på venstresiden av forsvaret.

- Jeg føler meg virkelig bra og jeg tror jeg kan klare det, er kampsangen den tette forsvareren gir til Liverpool Daily Post.

- Det er ikke lett å spille i et lag som alltid kjemper om å vinne titler, men jeg håper jeg kan spille flere kamper denne sesongen.

- Siste sesong var virkelig bra for meg. Jeg spilte 13 kamper og lærte mye.

- Det er en ypperlig lagånd her og du vet at du har støtten fra dine klubbkamerater bak deg.

- Rafa er en veldig god manager og hver dag ser han på mitt spill og prøver å gjøre det bedre. Han fikk meg hit og jeg skylder ham mye.


Barca ferdig med øverste hylle
Trener Pep Guardiola hevder etter at man hentet Zlatan Ibrahimovich fra Inter at klubben ikke har penger til flere store kjøp. Det vil utelukke et bud for Javier Mascherano, som har vært linket til Camp Nou denne sommeren.

- Markedet er komplisert, sier Guardiola. - Alle kjøp er veldig dyre og et alternativ for oss er at vi ikke kommer til å hente flere forsterkninger. Vi er rike, men ikke så rike som enkelte andre.

- Alle, uansett spiller, ber nå om mye penger. Alex Ferguson hadde rett da han sa at dette ikke er året for å handle.