- Jeg ønsker å bli her lenge.

Fernando Torres ønsker å bli i Liverpool i mange år, og vil helst vinne Champions League. Rafa setter ligaen høyest. Hodgson skuffet. Skadetrøbbel for utlånsspillerne.

Fernando Torres og Rafael Benítez har gjort et intervju med scouseren Andy Dunn i News of the World, hvor angriperen forteller om forholdet sitt til Rafael Benítez, troféer, og fremtiden.

- Jeg kan score 25 mål, og sjefen vil fortsatt si "du misset på en sjanse du burde satt, så bli igjen på trening og tren på avslutninger". Jeg foretrekker at det er slik, og ikke "åh, fantastisk Fernando. Du scoret 25 mål, så nå kan du slappe av". Det vil ikke forbedre meg, Kunnskapen hans om spillet er kanskje det beste jeg har sett. Det er utrolig. Han er en total perfeksjonist, sier Torres om Benítez.

- Du må ha et forhold til spillerne dine, men du kan ikke bli deres venn, sier Rafa.

Mange managere koblet av under landslagspausen, og tok seg en ferie. Det gjorde ikke Benítez.

- Nei, jeg var for opptatt med å snakke med spillere og agenter. Det er en så viktig fase av sesongen.

Han brukte tiden på å forlenge kontrakter med sine nøkkelspillere, og etter at Steven Gerrard og Dirk Kuyt nå har signert forventer man at Torres blir av de neste.

- Jeg har sagt mange ganger at den eneste klubben jeg kunne forlate Atletico Madrid for var Liverpool, og det har ikke forandret seg. Det er bare to klubber i mitt hjerte. Jeg har holdt med Liverpool siden jeg var liten gutt, og jeg ønsker å bli her i lang tid fremover, sier Torres videre.

- Titlene i England er veldig viktige å vinne, men dersom du vinner Champions League så sier du at du er det beste laget i europa. Denne klubben har en fantastisk historie i Champions League, og det vil jeg gjerne være del av. Det å vinne europamesterskapet var stort for meg, og jeg forsto hvordan det var å vinne et stort trofé. Det var hva jeg hadde savnet.

Manageren er uenig, og ser nå på Premier League-troféet som det han helst vil løfte.

- Hva vil være viktigst for Arsenal-supportere? Premier League eller Champions League? Champions League. Hvorfor? Fordi de aldri har vunnet den. Vi vant den etter 21 år, så nå har vi en annen utfordring, sier Benítez.

- Ikke misforstå meg. Begge titlene er enorme, men akkurat nå er Premier League det viktigste, fordi vi har vunnet Champions League.

- Nå er Steven og Fernando fysisk klare for å spille flere kamper på rad. Torres har hatt noen problemer med anklene sine, men han er langt bedre enn tidligere. Stevie spiller bak Torres, men er så god at han kan spille i flere posisjoner. Om vi må flytte på han i en kamp, så kan vi gjøre det. Men laget har balanse med Torres og Gerrard, så kanskje vi ikke behøver å bytte så mye. Kvalitetene til begge spillerne er så bra.

Benítez ser også frem mot onsdagens møte med Chelsea.

- Det å tape semifinalen mot dem i fjor gjorde kanskje vondere enn å tape finalen i Aten. Vi spilte bra i finalen, men hva som helst kan skje, og vi tapte mot et godt lag. I den første kampen på Anfield mot Chelsea var vi langt bedre enn dem, før vi slapp inn et selvmål veldig sent - noe som forandret alt.

Hodgson skuffet
Roy Hodgson mente Liverpool spilte godt i førsteomgang, men at laget hans kom seg bedre med i andre. Han synes naturlig nok det var et bittert tidspunkt å slippe inn mål på.

- Liverpool spilte virkelig bra i førsteomgang, og skapte noen gode sjanser. Hadde de scoret i den perioden ville jeg ikke blitt overrasket, sa Hodgson etter gårsdagens kamp.

- I andre omgang gjorde vi det langt bedre, og skapte noen sjanser vi burde tatt bedre vare på. Jeg er skuffet over å slippe inn et mål etter 92 minutter. Det er bittert at det skjer slik etter en så kjempende kamp fra laget vårt. Det er vanskelig å si noe mer nå, fordi skuffelsen etter målet er så friskt i minne.

Skadetrøbbel for utlånsspillerne
Barnsley og Nottingham Forest møttes i går, men det var uten utlånsspillerne Paul Anderson og Adam Hammill. Begge sliter med skader, og ankelproblemene til Hammill vil gjøre at han er ute av spill i hvertfall en uke til. Peter Gulacsi sliter som kjent med en kneskade, og var ikke involvert da hans Hereford tapte 4-2 i den viktige kampen mot Hartlepool United. Jermaine Pennant har akkurat kommet tilbake fra skade, og satt på benken hele kampen da Portsmouth fikk med seg ett poeng fra Hull.

Men det var noen av våre utlånte som var i aksjon. Jack Hobbs spilte hele kampen da Leicester spilte 2-2 hjemme mot Carlisle. Ryan Flynn fullførte også nitti minutter, da Wrexham slo Mansfield 2-0. Han får skryt etter å ha gjort en god kamp, hvor han spilte seg til flere gode målsjanser. Martin Kelly fikk sin hjemmedebut, da Huddersfield tapte 1-0 for Southend. 18-åringen får i kamprapporten skryt, spesielt for sine offensive bidrag og gode avleveringer.