- Jeg passer perfekt her

Torres synes han passer godt inn i lagets spillestil. Var lett å finne seg til rette i LFC. Synd å miste Atlético-kampene. Laginnsats kan gi PL-gull. Gerrard ble ”PFA Fans' Player of the Month”.

Fernando Torres føler at han har blitt en langt bedre spiller etter overgangen fra Atlético Madrid. 24-åringen var tilbake på banen med nettkjenning mot Preston etter seks uker på sidelinjen. Han har totalt scoret 29 ligamål for de røde. Spissen føler at han passer svært godt inn i både Liverpool og Premier League.
- I enhver fotballspillers karriere kommer du til et tidspunkt når du modnes som spiller, uttaler Torres i et intervju på Sky Sports.

- Du begynner å ha god tro på egne evner, og du er ute etter å arbeide med å finjustere de tingene du føler at du kan forbedre.

- Jeg refererer til ting som å ha god forståelse av viktigheten av din posisjon på banen. Det handler om å bli en mer komplett fotballspiller. I mitt tilfelle har jeg også vært heldig nok til ikke bare å finne en liga som passer min type fotball, men også et lag som spiller på den måten.

- Jeg er heldig som får spille sammen med Steven Gerrard. Han er en komplett spiller. Når du har en spiller som du vet ser etter å spille ballen til deg og skape rom for deg, så gir det deg enda mer tro på deg selv.

Torres sier han følte seg hjemme i Liverpool straks etter overgangen fra Atlético Madrid.
- Jeg kom til en engelsk klubb, men det er en klubb som har betydelig spansk tilstedeværelse i garderoben. Det er spanske spillere i klubben og noen i støtteapparatet er også spanske, noen argentinske.

- Det er personer som har spilt i Spania og som snakker språket. Det gjorde overgangen lettere for meg fordi jeg kunne smakke med lagkameratene om alt. Jeg spurte dem om råd, så vel som å bli bedre kjent med dem. De har også hjulpet meg med å få tak på språket.

- Reina er naboen min. Han har hjulpet meg mer enn noen andre fordi han bor så nærme. Men jeg tror at det begynte å fungere for meg i kampen mot Chelsea. Når du scorer i din første kamp, begynner du straks å føle deg komfortabel. Ting blir lettere.

Torres scoret 91 ganger på 243 kamper for Atlético Madrid. Dessverre var han skadet da Liverpool møtte hans tidligere klubb i Champions League.
- Da jeg forlot Atlético, var en av tingene jeg ønsket at jeg en dag ville få møte mitt gamle lag i Champions League, reise til Calderon og takke supporterne igjen og ta dem i mot her i England.

- Alle de tingene skjedde bortsett fra at jeg ikke kunne spille, noe som var veldig synd. Jeg ville ha likt å ha spilt i Madrid og på Anfield så jeg hadde fått opplevelsen av kampen fra innsiden.

Torres har stor tro på at Liverpool kan ta hjem Premier League-trofeet denne sesongen.
- Vi har en virkelig sjanse til å vinne noe denne sesongen. Et Benítez-lag handler aldri om én spiller, men om gruppen. Vi har en solid enhet som vet hvordan vi skal vinne kamper med vårt spill.

- Alle er viktige her. Vi jobber mot de samme målene for å sørge for at Liverpool vinner Premier League. Hvis vi klarer å oppnå det, så vil det være en samlet innsats. Ingen spiller vil ta mest av æren. Det er gruppens innsats.

Gerrard ble "PFA Fans' Player of the Month"
Steven Gerrard har blitt stemt frem av supporterne som "PFA Fans' Player of the Month" i Premier League for desember.