- Jeg vet jeg har mer inne

David N'Gog er rimelig fornøyd med sin første sesong i helrødt, men 19-åringen mener at han har mer å gå på og at han vil være i stand til å score flere mål i fremtiden.

Høyreiste David N'Gog har ikke vært kjent som noen stor målscorer i sin foreløpig nokså korte karriere som angriper, men spilleren som fyller 20 år om en uke kan også være et oppspillspunkt og tilrettelegger. Mange rynket på nesa da Robbie Keane ble solgt og franske N'Gog ble lagt enda større ansvar på sine skuldre som et cover for superstjernen Fernando Torres, men hans scoring i ligakampen mot Sunderland nylig lettet nok de kritiske røstene noe.

- Det var et stolt øyeblikk for meg, sier David da han blir spurt om målet mot Sunderland av Liverpools hjemmeprogram.

- Å score i Premier League var noe jeg hadde tenkt på og jeg håpet det snart ville skje. Å gjøre det på Anfield, foran The Kop, gjorde det enda mer spesielt.

- Jeg hadde scoret i Champions League før jul, i vår siste kamp mot PSV, men da var vi allerede kvalifisert til den neste runden. Kampen mot Sunderland var imidlertid veldig viktig og vi måtte vinne.

- Det ga meg et løft. Det sier seg selv at det er viktig å score for en angriper, og det hjelper også ditt øvrige spill. Det gir også supporterne og treneren mer tro på at jeg kan score, noe som er bra.

- Da jeg kom hit var jeg usikker på hvor mye jeg ville få spille. Jeg har vært mye i troppen, noe jeg er fornøyd med og håper at det vil fortsette slik resten av sesongen.

- Jeg har tro på mine egne ferdigheter og tror jeg er god nok til å kunne spille på dette laget.

- Jeg vet jeg kan gjøre mer og score flere mål. Jeg er fortsatt ung, jeg er i ferd med å tilvenne meg fotballen i et nytt land og lærer stadig mer. Det tar tid, men jeg er en positiv person og jeg har begynt å finne meg til rette.

- Den viktigste forskjellen er farten og fysikken. Standarden hjemme i Frankrike er også god, men spillet ikke på langt nær så hurtig. Her forsvarer du deg et minutt, så angriper du, og så forsvarer du deg igjen!

David N'Gog har totalt spilt fem kamper fra start denne sesongen for Liverpool, kommet inn som innbytter ved ni anledninger og scoret to mål.