- Kan bygge videre på seieren

Benítez håper at seieren mot Manchester United vil gi Liverpool et løft foran kampene mot Arsenal og Fulham. Torres-avgjørelse på bussen. Neville med gest til publikum.

Rafael Benítez mener at 2-0-seieren over Manchester United var meget godt for selvtilliten. Liverpool hadde tapt fire kamper på rad, men scoringer av Fernando Torres og David N'Gog sørget for at laget er tilbake på vinnersporet. Manageren håper at de røde kan bygge videre på forestillingen i kampene mot Arsenal og Fulham.

- Vi hadde behov for å vinne for selvtilliten, så jeg tror dette vil være et stort løft for laget fordi vi har vunnet mot et godt lag, uttalte Rafael Benítez til Liverpool Daily Post etter kampslutt.

- Fansen er henrykt, og du kan se at spillerne også er i samme humør. Dette må være veldig positivt.

- Jeg er virkelig glad på vegne av klubben, supporterne og spillerne. Vi visste at vi trengte en forandring. Vi visste at vi trengte litt flaks og hadde behov for å vinne.

- Dette er et fantastisk resultat. Kanskje var det den perfekte kampen fordi vi visste at vi måtte prestere mot et godt lag foran våre egne fans. Det var en fantastisk forestilling av spillerne.

- Ingen av spillerne ønsker å tape kamper. De ønsker å vinne, og de ønsker å vise karakter. I dag var det perfekte svaret fra dem.

- Det var ikke en stor forskjell (mellom lagene). I slike kamper er det alltid de små detaljene som utgjør forskjellen. I dag hadde vi noen sjanser, de hadde én eller to sjanser, men jeg tror vi var over dem fra start.

- Alle gjorde jobben sin. Da Torres scoret, utgjorde målet hans forskjellen.

- Laget jobbet hardt som et lag og fansen støttet laget fra første til siste minutt som de alltid gjør. Det utgjorde også en forskjell.

Steven Gerrard ble ikke skadefri fra sin lyskeskade.
- Jeg har tidligere sagt at våre spillere er gode spillere. Når folk snakker om troppen vår, sier jeg alltid det samme. Hvis man har fire eller fem spillere skadet, og dette er spillere som kan skape problemer for hvem som helst når de er skadefrie, så vil resten av laget støtte dem, fortsetter Benítez.

- For meg var forskjellen at laget jobbet så hardt at det var lettere for angriperne.

- Jeg er sikker på at vi har et godt lag. Jeg tror at dersom vi kan beholde momentumet, så kan vi vinne noen kamper på rad. Vi må troen på at vi kan klare det på onsdag (mot Arsenal) og at vi deretter kan fortsette mot Fulham.

Benítez var også fornøyd med forsvaret som holdt nullen i ligaen for første gang på seks uker.
- Jeg synes det er viktig å score, viktig å vinne, men også gjøre det på denne måten med at laget forsvarer seg bra. Vi måtte forsvare oss på mange dødballer mot slutten, for mange, og vi forsvarte oss bra. Jeg er virkelig fornøyd med Pepe og forsvarerne.

Sen Torres-avgjørelse
Rafael Benítez avslører at han ikke tok en avgjørelse om å benytte Torres fra start før på spillerbussen på vei til stadion.
- Jeg snakket med Fernando på bussen, og det var da jeg virkelig ble overbevist om at han kunne spille. Om morgenen hadde jeg bestemt meg for at han ville bli involvert, men jeg måtte bli overbevist om at han skulle starte fremfor bare å være innbytter, sier Benítez til Sky Sports.
 
Neville med gest til publikum
Daily Mirror skriver at Gary Neville gjorde en gest til Anfield-publikummet og senere var han i meningsutveksling med en politimann før nedjoggingen etter kampen. Forsvarsspilleren kommer visstnok ikke til bli straffet for hendelsene. Patrice Evra måtte roes etter en verbal krangel med tilskuerne.