- Kan nærme oss fjorårets nivå

Liverpool sto på til siste slutt og ble belønnet for det. Matchvinner Torres håper de røde kan prestere opp mot nivået fra forrige sesong. Martin O'Neill følte seg snytt for tre poeng.

Fernando Torres scoret Liverpools vinnermål mot Aston Villa tre minutter på overtid, og ble den raskeste i klubbens historie til å nå 50 nettkjenninger i ligaen. Spissen trengte kun 72 kamper. Denne sesongen har han 12 mål på 15 ligakamper.

Liverpool ligger nå fire poeng bak Tottenham som innehar 4.plassen. Torres tror at 1-0-seieren på Villa Park kan være det som trengs for at laget blir mer stabilt resten av sesongen.
- Det er aldri enkelt å spille mot et godt lag som Villa, uttalte Torres til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Vi visste før kampen at vi trengte en seier for å komme nærmere topp fire. Det var en stor kamp for oss.

- Akkurat som forrige sesong jobbet vi helt til slutt og hentet poengene på overtid. Vi er tett på de fire øverste. Vi må holde det gående og forbedre oss.

- Vi må vinne noen kamper nå. Hvis vi kan klare det, vil det gi oss noe selvtillit og kanskje spille nærmere det nivået vi var på forrige sesong.

Liverpool har nå holdt buret rent i to kamper på rad, men har bare syv "clean sheets" på 20 ligakamper denne sesongen. Aston Villa er laget Liverpool nå har tatt flest poeng mot i Premier League. De røde er ubeseiret på tolv kamper på Villa Park. Tapet i august var bare det andre på de seneste 22 innbyrdes møtene i alle turneringer.

O'Neill følte seg snutt for seieren
Pepe Reina sto for to praktredninger fra Stewart Downing og Gabriel Agbonlahor, mens John Carew headet like utenfor. Aston Villa-manager Martin O'Neill mente hjemmelaget burde tatt alle tre poengene.
- Det var et grusomt tap. Vi burde ikke ha blitt slått. Vi burde ha vunnet kampen, sa en tydelig slagen O'Neill til BBC etter kampslutt.

- Jeg tror alle på stadion og alle i tv ville ha sagt det.

- Deres keeper gjorde to utrolige redninger. Hvordan han avverget Downings volley i første omgang får jeg aldri vite.

- Vi hadde ikke for mye å ta oss av i løpet av kampen. Da de scoret, burde vi hatt vårt på det tørre. Jeg er skuffet. Om tre til fire dager vil folk ha glemt kampforløpet og bare se på statistikken.

- Uheldigivs har vi spilt to kamper på tre dager. De ekstra timene Liverpool har hatt kan ha utgjort forskjellen, legger O'Neill til overfor pressen.