- Kan sette transferrekord

Rafael Benitez ser ikke bort i fra at Liverpool kommer til å bruke mer penger på en spiller i sommer enn hva som var tilfellet da man kjøpte Fernando Torres.

Amerikanske eiere sliter med økonomien, Rafa Benitez har forklart at man må gjennomføre et nærmest perfekt transfervindu i sommer dersom man skal ta igjen det siste forspranget til rikere Manchester United, men situasjonen på Anfield er ikke verre enn at manageren ikke vil utelukke at klubben kan komme til å sette ny transferrekord. Den nåværende er på £20,2M for Fernando Torres.

- Det kan være at vi kommer til å bryte vår egen transferrekord, men definitivt ikke den som Manchester United har, forteller Benitez til engelsk media.

- Prisen betyr likevel ingen ting, det dreier seg om å gjøre det rette og finne de rette spillerne. Vi må være smarte.

- Hvis vi ønsker å redusere forspranget må vi være virkelig gode på transfermarkedet i sommer. Det kan være forskjellen på to eller tre ekstra poeng som vi behøver for å vinne tittelen.

- Vi har lært mye om vår tropp denne sesongen. Vi kjenner hver spiller litt bedre og det betyr at vi kan bli enda bedre til neste sesong.

- Det faktum at vi vant ni av våre siste ti kamper og ikke vant tittelen, bare viste hvilket høyt nivå det er i Premier League.

- Denne sesongen har vi greide å gjøre det godt mot de andre topplagene, noe vi ikke har klart tidligere og nå må bli enda litt bedre.

- Vi har 83 poeng og det ville vært nok til å vinne tittelen ved seks tidligere anledninger siden Premier League startet.

- Jeg kan bare understreke hvor fornøyd og stolt jeg er over at mitt lag nå har kommet så nære.