- Kanskje snur det på søndag

Roy Evans tror at de røde kan snu sin dårlige trend og at Rafa Benitez også vil være manager på Anfield til neste år, og håper at et Liverpool med spillere tilbake kan vinne mot Man U.

- Dette er en dårlig periode for Liverpool, en er bare nødt til å erkjenne det, sier Roy Evans til BBC radio. - Det har vært svake resultater og svakt spill. Når en i tillegg taper hjemme i Champions League vil presset komme.

- En er nødt til å gjøre det bedre enn dette framover.

- Rafa har alltid vært veldig sterk taktisk i Europa, men en merker det når spillere som Steven Gerrard, Fernando Torres og Glen Johnson er borte. Det kan være at Liverpool ikke er sterke nok når slike nøkkelspillere mangler. Med dem på laget har de vist at de kan konkurrere med de beste.

- Jeg var ikke enig i byttet av Benayoun, da han er en spiller som kan skape noe og komme bak forsvaret til motstanderen, men slik er fotballen. Det dreier seg om meninger og manageren må ta en avgjørelse der og da, fortsetter den tidligere sjefen på Anfield.

- Dette dreier seg imidlertid ikke bare om manageren. Spillerne må også ta ansvar og vise seg fra en bedre side. De må alle stå sammen om dette.

- Det Liverpool nå trenger er et godt resultat. Forhåpentligvis kan det komme allerede på søndag, selv om det vil bli vanskelig med United i god form og et Liverpool som er langt unna sitt beste. Forhåpentligvis er Torres tilbake og kanskje også Gerrard. En seier vil gjøre underverker for selvtilliten.

- Jeg tror Rafa vil være her også neste sesong. Han har hatt 4-5 bra sesonger her, etter at han begynte med et smell og seier i Istanbul. Når resultatene begynner å gå i mot deg vil også kritikken komme. Liverpools supportere er imidlertid kjent for sin kunnskap om fotball og jeg håper at de nå vil støtte Rafael Benitez og at man sammen kan snu dette.