- Keane har ingenting å bevise

Redknapp synes ikke at Keane har noe å bevise når han gjester Anfield for første etter overgangen til Tottenham. Ledley King tror ikke det blir lettere å møte Liverpool nå som tittelkampen er avgjort.

Robbie Keane returnerer for første gang til sin forrige klubb når Tottenham gjester Anfield i morgen. Spissen scoret syv mål på 28 kamper før Rafael Benítez solgte ham tilbake til Tottenham med et tap på £3M.
- Robbie har ingenting å bevise. Han er tilbake i Tottenham nå. Det var en del av hans liv. Det fungerte ikke i Liverpool av en eller annen grunn.

- Han er tilbake her nå. Han har gjort det bra for oss og hjulpet oss oppover tabellen til hvor vi befinner oss nå.

- Det er ulike meninger. Jeg kan ikke kritisere Rafa Benítez for det han gjorde. Det er opp til ham. Det er hans klubb, han tar ut laget. Jeg har spillere her jeg ikke tar ut, og folk tenker "hvorfor spiller ikke han, hvorfor blir han vraket, han bør spille".

- Alle har meninger, men den eneste meningen som til syvende og sist teller er managerens. Det er hva det står og faller på, våre avgjørelser.

- Rafa Benítez har foretatt flere korrekte avgjørelser enn gale. Det er sikkert. Han har et lag som bare har tapt to kamper hele året, og han så ikke Robbie som en del av sine planer.

- Han har en stor personlighet. Han har kommet tilbake hit og har bare fortsatt med fotballen sin.

Tottenham må vinne for å ha en mulighet til å spille UEFA Europa League neste sesong. Midtstopper Ledley King tror det ikke blir enklere å møte Liverpool selv om kampen om ligagullet er avgjort.
- Hvis de fremdeles hadde vært med i tittelkampen, ville det vært litt press på dem, sier King til Tottenhams offisielle nettside.

- Jeg er sikker på at de ville vært litt anspente. Kanskje vi kunne ha utnyttet det. Det vil bli en annerledes atmosfære nå.

- De er ikke under press. De kan ikke vinne tittelen, og jeg forventer at de ønsker å avslutte med en hjemmeseier foran egen fans.

- Det er fremdeles en mulighet for e-cupspill for oss. Jeg forventer en åpen, underholdende kamp.

- For oss er det fortsatt mye å spille for, så det vil bli en interessant kamp.