- Kjemp videre

Tidligere sportsminister Andy Burnham oppfordrer til å kjempe videre for å få frigitt dokumentene etter Hillsoborough. Tabloidavis hevder Dossena er nær retur til Italia.

Andy Durnham var inntil forrige uke sportsminister i Storbritannia, før han i forrige uke byttet jobb til helsesektoren. Den Merseyside-fødte Everton-supporteren, som talte på Hillsborough-markeringen i april, oppfordrer nå alle til å kjempe videre for å få frigitt dokumentene etter Hillsborough. Han fikk som kjent mange tilrop da han forsøkte å tale, fra et Anfield som ba om rettferdighet.

- 20-årsmarkeringen etter Hillsborough var en tøff opplevelse. Dersom jeg ikke var minister, så ville jeg ha også ha ropt til ministeren. Selv om det ikke direkte er mitt ansvar, så vil jeg gjøre det jeg kan for at vi får frigitt de dokumentene.

- På anledninger som den, ville det vært riktig at dronningen eller statsministeren ville vært tilstede. Jeg er ikke den type person som gjemmer meg bort. På en måte var det nok til hjelp for å få utløp for de følelsene, og det var på sin plass.

20. juni kommer 10.000 mennesker til å gå i tog gjennom London for å avlevere en underskriftskampanje for å få frigitt dokumentene. Mer om det prosjektet her.


Tabloidavis mener Dossena er nær retur
Som vanlig når overgangsvinduet er åpent, er de britiske tabloidene fulle av rykter og spekulasjoner om hvilke spillere som vil finne seg nye arbeidsgivere de neste månedene.

The Mirror hevder i dag at Andrea Dossena sitt Premier League-eventyr ble kortvarig, og at den italienske landslagsbacken er på vei tilbake til støvellandet for 6,5 millioner pund. Juventus er klubben som ønsker seg 27-åringens tjenester, og spilleren selv skal ønske seg hjem for å kunne spille seg fast inn i VM-troppen til den regjerende mesteren, foran VM i Sør-Afrika neste år.

Liverpool kjøpte Dossena fra Udinese for en sum som kunne stige til 7 millioner pund forrige sommer.