- Klare til ligastart

Jamie Carragher tror at laget finner formen i tide til ligastarten 16.august. Pepe Reina og Fernando Torres spilte kun sin første kamp fra start under pre-season mot Espanyol.

Jamie Carraher tror at Liverpool er i langt bedre form når laget entrer White Hart Lane i ligaåpningen mot Tottenham 16.august enn tilfelle var mot Espanyol i det skuffende 0-3-tapet.
- Det var bare en preseason-kamp, men det er likevel et skuffende resultat for oss. Man ønsker aldri å tape, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Hvis du ser på de første 20-30 minuttene, antar jeg at vi var litt på etterskudd i den perioden. All honnør til dem.

- Vi har fortsatt noen spillere som er på vei tilbake, og jeg synes vi følte det under de forholdene der ute.

- Noen ganger taper man fotballkamper, og man må holde hodet oppreist og innrømme at man tapte for et bedre lag. Dette var en av disse tilfellene. All ære til dem. De spilte veldig bra.

- Det var en blanding av ulike ting: Det var ikke vår kveld, men vi nærmer oss sesongen nå. Vi har et par uker til å få orden på dette.

- Det er hva disse kampene handler om. Forhåpentligvis blir vi klare når sesongen sparker i gang.

Pepe Reina og Fernando Torres spilte fra start for første gang under årets sesongforberedelser mot Espanyol.
- Det er bare å ha dem tilbake fordi de er to av våre store spiller, den ene i den ne enden av banen og den andre i den den andre.

- Det er noe av det positive som kommer ut av det, at et par av spillerne har en mulighet til å byge opp kampformen. Forhåpentligvis vil vi ha det på plass innen vi møter Tottenham.