- Klubben er på rett vei

Rafael Benitez mener at Liverpools nye sponsoravtale viser at situasjonen er veldig positiv for de røde. Manageren mener det er vanskelig å bringe frem unge spillere i England.

Foran morgendagens møte med Debrechen ble også Rafa spurt om den mye omtalte trøyeavtalen som Liverpool offentliggjorde i går og Benitez håper at den kan medføre starten på en enda bedre hverdag på Anfield. Han var mer usikker på den nye regelen om 25 spillere i troppen også på ligakamper.

- Forhåpentligvis vil det bli bra men du vet aldri. Kanskje settes den for tidlig i sving, mente Rafael Benitez om regelen til Premier League. - I Champions League gir de deg gjerne to eller tre år til å kunne utvide antallet hjemmeproduserte spillere.

- Problemet i England er at det mellom ungdomsakademiet og førstelaget er et stort gap, og reserveligaen greier ikke å dekke dette gapet. Det er vanskelig å bringe gjennom kvalitet, men vi vil gjøre vårt beste.

- Dette er veldig gode nyheter om klubben, fortsatte Rafa om den nye sponsoravtalen. - Forhåpentligvis vil det medføre en bedre fremtid siden klubben har mer penger og kanskje vi kan kjøpe mer.

- Situasjonen er veldig positiv og viser at vi går i den riktige retningen. Når det er snakk om det kommersielle arbeides det veldig hardt og alle i klubben prøver å bli bedre.

- Vi har vist med denne avtalen hvor viktig klubben er rundt omkring i verden - forhåpentligvis vil det være det samme i fremtiden og at det kan hjelpe oss også ute på banen.