- Kun et spørsmål om tid

Dirk Kuyt tror det bare er et spørsmål om tid før Liverpool henter hjem sitt 19.ligatrofé. Beste laget han har spilt på. Nederlenderen er på vei mot sin beste sesong på Anfield.

Dirk Kuyt er i ferd med å få sin beste sesong i rødt etter £9M-overgangen fra Feyenoord sommeren 2006. Lysluggen står bokført med 14 scoringer for Liverpool denne sesongen, like mange han noterte i debutsesongen. 28-åringen spilte og scorte i Champions League-finalen i 2007, men synes dagens lag er det beste i hans tid i klubben. Nederlenderen mener at de røde endelig har funnet samspillet slik Rafael Benítez ønsker. 
- Jeg har vært her i tre sesonger nå. Vi har hatt fremgang hvert år. Det er bare et spørsmål om tid før vi vinner ligaen, sier Kuyt til Setanta Sports.

- Laget viser stabilitet. Det faller på plass. Hvis vi ikke vinner noe denne sesongen, kommer vi definitivt til å gjøre det neste år.

- Dette er det beste laget jeg har spilt på. Vi har beseiret Madrid hjemme og borte, United hjemme og borte, Chelsea hjemme og borte, pluss at vi har et godt resultatet borte mot Arsenal. Vi kan spille jevnt med ethvert lag i Europa.

Kuyt mener at laget er i sin beste form for sesongen før bortemøtet med West Ham på lørdag.
- United spiller ikke på sitt beste nivå i ligaen. Men å ikke spille på sitt beste og vinne kamper er en stor kvalitet.

- I motsetning så spiller vi nå på vårt beste nivå denne sesongen. Alle er i form. Det er stort å ha Stevie tilbake fra skade.

- Vi skal alltid kjempe til siste slutt. Det er noe som er innebygd i denne klubben. Det er en stor egenskap i laget.

- Man må ha troen., og vi har alltid troen. Hvis vi fortsetter å vinne, hvem vet hva som kan skje?