- Kuyt behøver en pause

Liverpools manager innrømmer at Dirk Kuyt har spilt for mange kamper denne sesongen og at det har påvirket hans spill. Rafa avviser at det har vært interesse for Erik Huseklepp.

- Vi har hatt noen spillere som har spilt for mange kamper denne sesongen og det er som følge av de skadene vi har hatt, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo foran juleprogrammet.

Dirk Kuyt ligger klart på topp over listen med flest kamper, etter å ha startet i 25 av 26 kamper denne sesongen. Rafa innrømmer at det har blitt for mye spilletid for nederlenderen og at det er en årsak til at han ikke har vist god form i det siste.

- Jeg er sikker på at dersom vi hadde hatt flere spillere tilgjengelige ville vi ha kunnet håndtere det på en annerledes måte, og gitt de som behøver det en pause slik at de ville vært klare til neste kamp. Dirk har spilt for mange kamper, vi er klar over det.

- Han kunne hatt en liten hvil mot Fiorentina, men N'Gog var syk og vi behøvde ham.

- Vi vet imidlertid at Dirk helt sikkert vil komme tilbake til sitt beste.

- Han er en herlig spiller, hans arbeidsmoral er fantastisk og vi får det bekreftet gjennom våre tall fra kampene. Han er alltid en av de spillerne som løper mest i løpet av en kampen, men vi ønsker at han skal få en pause da jeg tror det vil hjelpe til med å forbedre hans spill.

Rafael Benitez bekrefter at man ikke har gjort henvendelser angående Erik Huseklepp. - Det har ikke vært kontakt, slår Rafa fast.

Liverpool.no og LFCSCSB ønsker våre medlemmer og lesere en Rød Jul og et fremgangsrikt 2010!