- Kyrgiakos er mer moden nå

Benítez tror ikke Kyrgiakos vil få displinære problemer i England. Midtstopperen er mer moden nå enn for tre år siden i Skottland. Han vet å håndtere den fysiske siden ved spillet.

Sotirios Kyrgiakos har en aggressiv spillestil. I løpet av 18 måneder i Glasgow Rangers, et opphold som ble avsluttet for tre år siden, ble han utvist tre ganger. Rafael Benítez tror at 30-åringen er mer moden nå.
- Han hadde noen problemer med røde kort i Skottland, men jeg er ikke bekymret. Han har modnet mye siden den gang, og han kan håndtere den fysiske siden av spillet sitt skikkelig, uttaler Benítez ifølge Press Association.

- Jeg føler at Kyrgiakos kan konkurrere med Agger, Skrtel og Carragher. Han gir oss en annen valgmulighet så vel som en enorm fysisk tilstedeværelse.

- Vi trengte noen som dette til å kjempe og være aggressiv. Han har gjort det i Skottland, så vi føler at han kan være god her.

- Jeg er ikke bekymret for noen tidligere disiplinærproblemer. Han har mer erfaring nå og vet hvordan han skal håndtere situasjonene.

- Jeg tror ikke han vil være bekymret for det fysiske aspektet ved spillet i England.

- Han vet også at det er stor konkurranse her allerede. Dette er et topplag, og han må kjempe for plassen sin, men også være støttende overfor kollegaene sine.