- Lært meg å ta straffer

Steven Gerrard er blitt sikkerheten selv fra merket, og har scoret sju av sju denne sesongen. Jason McAteer mener at Stevie G nå er verdens beste fotballspiller.

- Vet jeg vil score
Steven Gerrard virker nå sikker som banken på straffespark, noe som ikke var tilfellet tidligere i hans karriere. Kapteinen erkjenner da også at han har lært knepene fra merket underveis.

- Jeg har fått mer selvtillit jo flere straffer jeg har tatt, forklarer Gerrard til LFC Magazine. - Det å misse er noe jeg ikke lenger enser.

- Jeg pleide å misse en og annen straffe fordi jeg var redd. Det pleide å plage meg.

- Jeg har lært meg å ta straffer og jeg føler nå at jeg alltid vil score på dem. Hvis ikke ville jeg ikke tatt dem.

- Verdens beste
Den tidligere Liverpool-spilleren sier til Sky Sports at han mener Steven Gerrard nå er verdens beste forgallspiller, samtidig som at det er hele laget som står bak den fantastiske formen som de røde har vist de siste ukene.

- For øyeblikket vil jeg hevde at Steven Gerrard er den beste spilleren i verden, og hvis du gir ham plass vil han ødelegge deg.

- I realiteten er det umulig å sammenligne med en spiller som Lionel Messi, da de påvirker kamper på forskjellige måter. Den som er mest lik Steven Gerrard for øyeblikket er trolig Kaka - og jeg vil si at Gerrard er hakket over.

- Han påvirker hele laget og det dreier seg ikke bare om scoringer. Det han gjør når han ikke har ballen, måten han beveger seg på og bringer andre spillere inn i kampen.

- Hvis du ser på sentrallinjen i Liverpool har du Reina som spiller glimrende, og det er Carragher, Gerrard og Torres. Når disse fire er i form vil de påvirke resten av laget. Aurelio har vært helt glimrende de siste fire eller fem kampene og Riere var utmerket på søndag. Vi kjenner alle også til hvilken jobb Dirk Kuyt gjør. Hele laget har spilt sammen og dratt i samme retning.