- Legene lot meg spille videre

Aquilani er frustrert over jobben legeteamet i AS Roma gjorde. De trodde ankelskaden var et mindre problem, og lot ham spille videre. I LFC får han tid til å komme tilbake. Billettinfo Bolton borte.

Alberto Aquilani mener at det medisinske støtteapparatet skal ha mye skylden for at han slet mye med skader i tiden i AS Roma. De seneste tre sesongene var han på sidelinjen med kne-, lår- og ankelskader. Italieneren må kanskje vente til oktober før vi får se ham på banen.

- Jeg innser nå at måten ting ble gjort på noen ganger i Italia ikke gjorde meg noen tjenester.  For eksempel ble dette siste problemet med ankelen opprinnelig oversett av folk i klubben, uttaler Aquilani ifølge Daily Mail.

- De trodde det var et mindre problem, og ba meg om å fortsette å spille, og så ble operasjon nødvendig.

- Problemet var at legene endret seg hele tiden. Jeg er så glad for å være her fra en fotballsynspunkt, men også for mitt velvære fordi jeg har lagt merke til en forskjell allerede.

- Legene her har fortalt meg om ikke å forhaste meg. På den måten vil vi unngå at skaden kommer tilbake.

Billettinfo Bolton borte
Liverpool FC har fått tildelt 4635 billetter til kampen mot Bolton på Reebok Stadium lørdag 29. august klokken 16.00. Billettene for voksne koster £35 på Upper Tier og £27 på Lower Tier, og går i første rekke på salg til sesongkortinnehavere med minst fire bortekamper forrige sesong. Salget starter tirsdag 18.august. Deretter står sesongkortinnehavere med minst to bortekamper for tur torsdag 20.august. Alle sesongkortinnehavere kan kjøpe billett fra fredag 21.august.